• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.700 %1.65
  • ETHERIUM 3.251 %0.49
29°

Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Özgür Haber | Kahramanmaraş'ın Özgür Haber Sitesi sitemizde


Politika

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Görgel; “Allah nasip ederse bu kutlu görevin her saniyesini değerlendirebilmek için gayret edeceğiz.”

Politika

Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, yerel seçimlerin startını baba ocağı Kızıldamlar Mahallesi’nden verdi.

Politika

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde MHP Belediye Başkan Aday Adayı Kükrekul Doğan, adaylığını resmen açıkladı.

Politika

Alper Akbaş; “Genç kardeşlerimizin fikir ve önerisini dikkate alıp genç, dinamik, dijital ve akıllı şehir Onikişubat için birlikte gayret edeceğiz”...

Politika

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Dr. Selahaddin Can İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı oldu.

Politika

Cumhur İttifakı içerisinde yer alan AK Parti ve MHP Kahramanmaraş’ta hangi ilçelerde aday gösterecekleri noktasında anlaşma sağladı.

Politika

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları...

Politika

AK Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bozdağan; “Asrın felaketinin yaralarını sarıp, Türkoğlu’nun yeni yüzyılını inşaa etmeye hazırız.”

Politika

Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, Yeniden Ferah Partisi’ne geçiş yaptı.

Politika

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Canlı, projelerini basın mensupları ile paylaştı.

Politika

Yeniden Refah Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Akpınar, partisinin Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağırıldı.

Politika

MHP Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Nasuh Tımarcıoğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.