• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
26°
11 saat önce Güncel

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR iş birliğiyle üniversite adaylarına sağlanan YKS tercih danışmanlık hizmeti büyük beğeni topladı. Tercih danışmanlık hizmeti, 2 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

11 saat önce Güncel

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından açıklanan yüzde 38’lik elektrik zam tarifesi, beklenildiği gibi Temmuz ayında değil, Haziran faturasına yansıtılarak onlarca kişinin mağduriyetine neden olduğu iddia edildi.

11 saat önce Güncel

Büyükşehir Belediyesinin geleneksel aşure ikramı programında vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Görgel, “Aşure; birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesidir. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar devam edecek” dedi.

12 saat önce Eğitim

Emekliler yılı kapsamında yapılacak faaliyetlere ilişkin iş birliğinin sağlanması amacıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

12 saat önce Politika

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan Başkan Görgel, “Bizim kahramanlık dolu hikâyemiz bu topraklarda atalarımızdan miras kalan direniş ruhunu canlı tutmaktadır. Kahramanmaraş, yalnızca geçmişiyle değil geleceğiyle de bir kahramanlar diyarı olmaya devam edecek. Hep birlikte dayanışma içinde daha güzel günlere doğru kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

12 saat önce Güncel

Kahramanmaraş’ta seyir  halinde iken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.

13 saat önce Spor

2024 Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek Türk Milli Takım sporcularına başarılar dileyen Başkan Fırat Görgel, “Ülkemize yeni madalyalar kazandırarak olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandıracaklarına inancımız tam. Olimpiyatlarda mücadele edecek hemşehrimiz Rümeysa Pelin Kaya, Burhan Akbudak ve Yusuf Dikeç kardeşlerimize de başarı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

13 saat önce Güncel

Derepazarı esnafıyla bir araya gelen Başkan Görgel, “Bizler daima vatandaşlarımızın sorununu kendi sorunumuz olarak görüyor ve çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah esnaflarımızın sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturacak ve yeni Kahramanmaraş’ın inşa sürecinde hep birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

14 saat önce Politika

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Sayın Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Kahramanmaraş’ımızı daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için el birliğiyle yoğun gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

14 saat önce Güncel

Türk Kızılay 100. Yıl Kütüphanesi bünyesinde Elbistan’da üniversite sınavına hazırlanan depremzede öğrencilerden 10’u ilk 10 bine girerek hedeflerine ulaştı.