• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
26°

Deprem Haberleri

deprem haberleri ve güncel deprem gelişmeleri, deprem ile ilgili tüm video, deprem fotoğrafları ve deprem haberleri Özgür Haber | Kahramanmaraş'ın Özgür Haber Sitesi sitemizde


Güncel

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan ve 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasının 3. duruşması sona erdi.

Güncel

KSÜ’de “1. Yılında Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Boyutu, Şehirlere Olan Etkisi ve Çözüm Önerileri” başlıklı kongrenin açılışı yapıldı.

Gündem

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve KSÜ iş birliğiyle 26 – 27 Ocak tarihlerinde alanında uzman isimlerin katılımıyla “1. Yılında Kahramanmaraş Merkezli...

Gündem

Başkan Güngör; Zemin etüt çalışmalarının tamamlanmasının ardından hocalarımızın hazırlayacağı rapor doğrultusunda şehrimizin imar ve inşasını sürdüreceğiz” dedi.

Güncel

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, 6 Şubat Depremlerinde Şehit olan Güreşçilerin aileleri ile bir araya geldi.

Gündem

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinin başvuru şartları açıklandı.

Gündem

Boğaziçi bölgesinin zemin durumunu netleştirmek için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde başlatılan sondaj çalışmaları devam ediyor.

Gündem

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, yerinde dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

Göksun Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra en çok artçı depremlerin yaşandığı...

Ekonomi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi; "Mücbir sebep hali 30.04.2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Kahramanmaraş’ımız için her konuda var...

Gündem

Başkan Güngör; “Orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduk.”

Politika

Bakan Özhaseki, “Kahramanmaraş depremlerinde 850 bin kadar bağımsız birim zarar gördü. Biz 200 bin konutun ihalesini yaptık, inşaları devam ediyor."