31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanan ve saha çalışmalarıyla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Karadere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Karadere Mahallesi’nde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Ceyhan, çocuklara Kahramanmaraşspor forması dağıttı. Ceyhan’ın Karadere Mahallesi ziyaretinde Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Şahin Us ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Vatandaşlar bölgeye ziyaretinden dolayı Ceyhan’a teşekkür ederken, Ceyhan mahalle halkına bölge ile ilgili projelerini anlattı. Bu bölgenin evlatlıktan çıkacağını ve diğer bölgeler gibi eşit hizmetler alacağını kaydeden Ceyhan, bölgenin dertlerinin kendi dertleri olacağını söyledi.

“BATI MAHALLELERİNDEN HİÇ KİMSE SÖZ SAHİBİ OLMADI”

Ceyhan; “Bu bölgede hiçbir kardeşimiz ne belediyede, ne vekillikte, ne bürokraside önemli bir pozisyonda bulunamadılar. Bizler vatanımızın, milletimizin, bayrağımızın, ecdadımızın yanında olup hep memleketimiz için gereğini yaptık, oylarımızı verdik ama batı mahallelerinden hiç kimse söz sahibi olamadı” ifadelerini kullandı.

“BATI MAHALLELERİMİZ EVLATLIK MUAMELESİ GÖRMEKTEN ÇIKACAK”

Başkan Akpınar, Güne Belediye Personeliyle Hasbihal Ederek Başladı Başkan Akpınar, Güne Belediye Personeliyle Hasbihal Ederek Başladı

Batı mahallelerinin artık evlatlık muamelesi görmekten çıkacağını aktaran Ceyhan; “Onikişubat ilçe teşkilatımızla birlikte biz belediye başkanlığına adayız. Sizlerin içinden çıkan bir evladınız olarak bu bölgenin çocuklarıyız. Eğer, 31 Mart gecesi sizlerin desteğiyle belediye başkanlığı makamına geçersek, biz ilk kazmayı bu bölgede vuracağız. Artık batı mahalleleri evlatlık muamelesi görmekten çıkacak. Fatih başkanınız olarak bizim derdimiz, sizin derdiniz, sizin derdiniz, bizim derdimiz olacak diyerek bunun sözünü veriyorum. Orada sizlerin gözü kulağı olacağım, sizleri temsil eden bir başkan olacağım inşallah” şeklinde konuştu.

“ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA YOL YÜRÜYECEĞİZ”

Belediye başkanı seçilmesi halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacaklarını aktaran Ceyhan; “Çıktığımız yol zor bir süreç, Cumhurbaşkanımızın ülkeye, memlekete çok emekleri var. Fakat biz artık değişim şart diyoruz. Biz vatana, millete, o arkadaşlarımız ne yaptıysa Allah razı olsun diyoruz. Emekleri geçti ama bizler daha iyisini yapacağız. Biz geldiğimizde genç kadrolarla, inanmış kadrolarla, adaletli belediyecilik, gönül belediyeciliği, şeffaf belediyecilik anlayışıyla yol yürüyeceğiz ve bu yolda sizlerin desteğini bekliyoruz. Bu desteği inşallah 31 Mart gecesi bizlere verirsiniz” diye konuştu.

“GENÇ, DİNAMİK VE DONANIMLI BİR EKİBE SAHİBİZ”

Genç, dinamik ve donanımlı bir ekibe sahip olduklarını belirten ve kendilerine güvendiklerini ifade eden Ceyhan, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bazı şeylerin artık enerjik, dinamik bir ekiple yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bizler de genç, dinamik, donanımlı ekibimizle, ayrı ayrı projelerimizle bu yönetime talibiz, çünkü kendimize güveniyoruz. Bizim makam kapımız olmayacak, sizler çat kapı gelebileceksiniz. Biz halka hizmeti, hakka hizmet olarak gören, sizlerin içerisinden çıkmış kişileriz.”

Editör: Haber Merkezi