Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, Büyük Birlik Partisi (BBP) Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz’a destekler çığ gibi büyüyor.

Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında partilileri ile birlikte Bertiz Bölgesi Baydemirli Mahallesi’nde hemşehrileri ile buluştu.

Büyük bir coşkuyla karşılanan Eryılmaz, gördüğü ilgiden dolayı teşekkür ederek, seçildiği zaman Bertiz Bölgesine en hızlı hizmeti sunup, halkın ekonomisini ve refah seviyesini yükselteceğinin sözünü verdi.

BAYDEMİRLİ‘YE FEN İŞLERİ ŞANTİYESİ KURACAĞIZ

Eryılmaz, bölge için projelerini şu şekilde anlattı; “Baydemirli hemşerilerimize ve kırsaldaki tüm hemşerilerime sözümdür.

Yönetimi devraldığımız ilk ay Baydemirli‘ye Fen işleri şantiyemizi kurup, böylece Bertiz bölgemize ekonomik ve hızlı hizmeti sunacağız.

Dondurma şehri olan Kahramanmaraş dondurmasını Dünyaya tanıtan Baydemirli gençlerimiz için dondurma sezonu bitiminde Kasım-Şubat aylarında dil kursu açarak, daha kalifiye hale getirip daha fazla kazanç elde etmelerini sağlayacağız.

Kırsalda kendi evini yapacak vatandaşlarımız için tip projeleri ücretsiz yapacağız ve hemşerilerimiz uygun projeyi seçecek, dahası yapacağı evin kazı ve hafriyat işlerini yine biz ücretsiz yapacağız.

Tüm altyapıyı oluşturarak, vatandaşlarımızı kırsalda ikamet etmeyi teşvik edip köylerde yaşamayı cazip hale getireceğiz.

Sözün özü Bertiz Bölgemiz hak ettiği hizmeti alarak, buraları cazibe merkezi haline getireceğiz." 

Hemşehrileri de, Eryılmaz’a güvenlerinin tam olduğunu belirterek; “Bizim belediye başkanımız bizden biri olan Bekir Eryılmaz olacak” diyerek destek sözlerini yinelediler.

Şehir Protokolünden Başkan Görgel’e Hayırlı Olsun Ziyareti Şehir Protokolünden Başkan Görgel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Editör: Haber Merkezi