Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında düzenlenen, farklı illerden 350 sporcunun katıldığı Karakucak Güreşleri’nde Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanvekili Şahin Hopur hem sporcular hem izleyiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Yoğun yağmur altında er meydanında güreşçiler kıyasıya mücadele ettiler. Başpehlivanlığı ise Kahramanmaraş'tan Halil Hopur kazandı. Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanvekili Şahin Hopur tarafından verildi.

Başkan Keskin, yaptığı konuşmasında kazananları tebrik ederken, sporun kaybedeninin olmayacağına da dikkat çekerek, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanvekili Şahin Hopur’a vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek ve plaket takdim etti.

Başkanvekili Şahin Hopur da Belediye Başkanı Keskin’e ilçede güreşleri başlattığı için teşekkür ederek, önümüzdeki yıl Yıldızlar Türkiye Şampiyonasını Dörtyol’da yapma sözünü verdi. Dereceye tüm sporcuları tek tek tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi