İlçe Başkanı Tunç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçenin deprem sonrası durumunu değerlendiren Dumlupınar;  “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremde  giden canlarımıza kahrolduk. Sizler de burada hemşehrilerimizin yaralarını sarmak için büyük gayretler gösterdiniz. Tabi İYİ Parti kadroları olarak asla işin reklam kısmında olmadık. Yaraları sarmayı, insanımıza hizmet etmeyi kendimize görev edindik” dedi.

14 Mayıs Seçimlerinin önemine vurgu yapan Dumlupınar; “Kahramanmaraş’ın yeniden inşası için insanımızın yaralarını sarmak, umutlarını yeniden yeşertmek için milletvekili aday adayı oldum. Nasip olursa aday olup seçilirsem şehrim için hep birlikte yapacak çok işimiz var. Ülkemizin ve şehrimizin Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti kadrolarına ihtiyacı var” dedi.

Çağlayancerit İlçe Başkanı Mustafa Tunç da ziyaretinden dolayı Prof. Dr. Ziya Dumlupınar ve beraberindekilere teşekkür ederek, partisine ilçede büyük teveccüh olduğunu ifade etti. Dumlupınar’a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi