Basın toplantısı ile 31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerde, Yeniden Refah Partisi’nden Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan İş İnsanı Mehmet Akpınar; “Yaralarımızı beraber sarabilmek, kadrolarımızla birlikte gece gündüz demeden milletimizin tercümanı olmak için aday adayı oldum” dedi.

Toplantıya basın mensuplarının yanı sıra Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hilmi Doğru ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kahramanmaraş kamuoyunun da yakından tanıdığı Akpınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hakkı, Hukuku, Adaleti üstün kılmak,
Vatanımızı, Milletimizi, Maneviyatımızı ve uğruna can verdiğimiz değerlerimizi korumak; 

Dulkadiroğlu ilçemizi tüm ülkemize tanıtmak, layık olduğumuz yatırımı alabilmek, deprem sonrası yıkılan şehrimizi ayağa kaldırmak, yaralarımızı beraber sarabilmek, kadrolarımızla birlikte gece gündüz demeden milletimizin tercümanı olmak için, Yeniden Refah Partisinden, Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurmuş bulunmaktayım…

Şehrimizin asıl sahibi milletimizle birlikte, beraber istişarelerde bulunarak, gönül Gönül’e bir yolculuğa çıkmaya, şehrimizin her kesimiyle ayrımcılık yapmadan, bilim adamları, eğitimciler, gazeteciler, teknik adamlar, muhtarlarımız ve geleceğimiz olan genç kadrolarla bu şehri, Kahramanmaraş’ın ruhuna uygun şekilde yönetmek için yola çıktık.

Yeniden Refah Partisi olarak bizim belediyeciliğimizde, adalet anlayışı, şeffaflık, katılımcılık anlayışı hâkim olacaktır…

Halkta karşılığı olan halk meclisiyle belediyemizi yönetmeye talibiz…

Yüreklere tek tek dokunacağız, hemşerilerimizin refah seviyesini yükseltmek, birinci hedefimiz olacaktır…

Çözüm odaklı, insanlarımızı güler yüzle karşılayan bir personel yönetim anlayışıyla çalışacağız…

Sanayicimizin ve çiftçimizin hizmetinde bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız…

Eğitimcimizin ve emekçilerimizin hizmetinde olacağız…

Sağa ve sola bakmadan, yalpalamadan, eğilmeden, daima istikamet üzere, hep ileriye bakarak, bu vazifenin nasıl yapılacağını uygulamalarımızla inşallah göstereceğiz…

Bazen Ömer olup, geceleyin tenceresinde taş ve su kaynatan annelerimizin yoldaşı olacağız…

Bazen Osman olup, merhametimizle tüm dertlilerin dertlerine derman olacağız…

Bazen Ali olup, nefsimizin ve öfkemizin esiri olmadan, mazlumun feryadına Zülfikar olup, haksızlığa dur diyeceğiz…

Hep birlikte batıdan doğuya, tüm insanlarımıza kucak açacağız…

“Farklılıklarımız zenginliğimizdir” deyip, düşüncesine, meşrebine, rengine bakmadan, katılımcı belediyeciliği, tüm dünyaya duyuracağız…

Kardeşlik ve beraberlik içerisinde, Allah’ın rahmetini üzerimize alarak, insanlarımızın duasını ve teveccühünü almaya talibiz…

Sözlerimi noktalarken, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm milletimize sağlık ve huzurlu bir gelecek diliyorum…”

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hilmi Doğru da yaptığı konuşmasında, Akpınar’a aday adaylığının şahsına ve şehrimize hayırlı olması diledi.

TÜM KADEMELERİMİZLE SEÇİMLERE HAZIRIZ

Başkan Doğru;  “Bütün belediye başkan aday adaylarımızın ve belediye meclis aday adaylarımızın 16 Ekim’e kadar başvuruları yapmalarını bekliyoruz.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı 25, yedek ana kademesi, gençlik kolları ve kadın kollarıyla, seçime hazır vaziyetlerde.

Maraş’ın tanıtımıyla ilgili, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Meclis’te koli göndermiş. Çok güzel yapmış, eline sağlık.

Meclisteki milletvekillerimize 600 tane koli göndermiş. Bu neyin nesi? Böyle bir mantığı, böyle bir hareketi neden yaparlar? Maraş’ta o kadar çok eksik şey var ki. Bu şehir Deprem geçirmiş. 6 Şubat’ta her yer parça parça, enkazlar yerde duruyor. İnsanlar çadırlarda, konteynerlerde kış gelmiş. İnsanların iş yerleri yok, evleri yok. Büyükşehir de tanıtım peşinde. Neyin tanıtımını yapıyorsunuz kardeşim? Önce Kahramanmaraş’a bir bakın. Buranın ihtiyaçlarını giderin. İnsanların evlerini konteynerden kurtarın iş yerlerini verin.

Bizler bir önceki milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a, Cumhur İttifakı’na seçilmesi için ittifakta yer aldık. Sadece cumhurbaşkanlığı içindir. Milletvekilliğinde kendi logomuzla, kendi bayrağımızla adaylarımızla seçime girdik. Kimsenin kanatları altında değiliz. Şimdi de diyoruz ki halkımıza biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdik. Refah Partisi olaraktan şimdi de diyoruz ki bizlere yerel seçimde yeniden Refah Partisi’nin belediye başkanlarına biz oy istiyoruz. İnşallah sizlerden, yerelde çalışarak güçlü bir teşkilat kampanyası ile inşallah Dulkadiroğlu ve diğer ilçelerimiz Onikişubat, Elbistan, Göksun, Afşin, Andırın, Türkoğlu, Pazarcık, Çağlayancerit, Nurhak ve Ekinözü, buralarda belediye başkanlıklarını istiyoruz inşallah. Buradaki ilçe başkanlarımız, teşkilatlarıyla birlikte hiç durmadan, gece gündüz çalışarak bu seçimi kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanacağız. Büyükşehir’i de alacağız. Eğer on bir tane ilçemizde çok güçlü olur isek almamız işten bile değildir. Ne güzel bir adayımızla birlikte halkımızın desteğiyle bizler inşallah bu seçimlerde kazanmak istiyoruz, kazanacağız inşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi