Cumhuriyet kurulduğu günden bu yana Müslümanlara çiftte standart uygulanmaktadır. Bunun en son örneği de Ağrıda Mevlüt Bengi öldürülmesidir.

     Ak Parti sözcüsü Mahir Ünal: “ Mevlüt Bengi öldürülüyor , niye hiç kimsenin sesi çıkmıyor? Diyerek tepki gösterdi.

     Bu öldürülen kişi CHP veya HDP’li biri olsa ortalığı ayağa kaldırımlardı.. yada bir köpek olsa İnsan hakları diyerek gösteri yaparlardı.. diyerek isyan etti.

     Mahir Ünal, basın toplantısında : Ak Parti Sandık Müşahidi olduğu için öldürülen : “Mevlüt Bengi İçin HDP'den ya da CHP'den Tek Bir Tepki Geldi mi?" diye sorarak isyan etti.

     AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, parti genel merkezinde yapılan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken düzenlediği basın toplantısında, gazetecilere açıklamalarda

Ve sonra yaşanan bir olaya dikkati çeken Ünal, şöyle devam etti:" Ağrı'da bir bakkal, AK Parti'ye oy verdiği için bölücü terör örgütü tarafından elektrik direğine asılarak, vahşice infaz edildi. Biz, Sakarya'da bir köpeğe işkence edildiği için Türkiye'yi ayağa kaldırdık. Hepimiz, vicdanımıza dokundu, içimizi kanattı. Bu vahşete dönük tüm Türkiye ayağa kalktı ve tepki verdi. Ama PKK terör örgütünün bölgede HDP oy kaybettiği için bölgeye gözdağı vermek adına Ağrı'da işlediği bu vahşi cinayete, siyasi tercihinden dolayı bir insanın vahşice katledilmesine dönük HDP'den ya da CHP'den tek bir tepki geldi mi? Bu vahşi katliamın kim tarafından işlendiği biliniyor. O kardeşimizin yanına bırakılan notta da bu açık bir şekilde yazılıyor. Yıllardan beri bölgede demokratik siyasetin işlerliğine fırsat tanımayan, imkan vermeyen, baskı ve infazlarla bölgede terör estiren ve bunun siyasi uzantısı olan HDP'nin neler yaptığını, terör seviciliği hangi noktaya getirdiğini biliyoruz. Ama bunun yanına CHP'nin eklemlenmesini kabul edemiyoruz. Bu son olay karşısında CHP'nin tavrını ve tutumunu, CHP'ye oy veren vatandaşlarımız da kabul etmiyorlar."

     Sayın Mahir Ünal ‘ın açıklamaları böyle..

     İçişleri Bakanı Soylu’nun İsyanı

     Bengi Köpek Kadar Değeri Yok mu ?

     Köpekleri sağ yakalayan güvenlik güçlerine hani kızıyoruz ya !.

     Birde şehir içinde yaşayanlar var ! onlara ne demeli ?

     PKK'lılar Ağrı'da Köy Bakkalını Katletti Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yangıryurt Köyü'nün bakkalı AK Parti'ye oy verdiği için PKK'lılar tarafından katledildi

     Doğubayazıt ilçesine bağlı Yangıryurt köyünde elleri direklere bağlanarak, hareketsiz yatan bir kişiyi görenler durumu jandarmaya bildirdi.

     İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin araştırması sonucu, silahla kafasından vurularak öldürülen kişinin köyün bakkalı Mevlüt Bengi olduğunu belirledi. 

     Mevlüt Bengi'nin seçimlerde AK Parti'ye oy verdiği için PKK'lılar tarafından 'işbirlikçi' olarak suçlandığı ve bu yüzden katledildiği söyleniyor.

     Sakarya da yavru bir köpeğin ayaklarının kesilmesine isyan edenlerin, tepki gösterenlerin  Mevlüt Bengi ölümüne sesiz kalmaları ne kadar doğru ?

     İç işleri bakanı Süleyman Soylu: “ CHP il başkanlarını şehit cenazesine çağırmayın , protokol da vermeyin talimatının arkasında yatan isyan da bu olsa gerek..

     Dün yazdım: “Bu talimatı doğru bulmuyorum,” diye bugünde yazıyorum, Türkiye de siyasi partilerin sesinin çıkmaması da kınamaması da doğru değil..

     Bugün bana , yarın sana ! PKK Ermenilerin güdümünde, dinsiz bir örgüttür, onlar için kürt olmuş, Türk olmuş fark etmez, önemli olan biri ölsün eylem yaparak ses getirmektir..

     Kürt- Türk- Alevi- Sünni, Laz, Çerkez, Siyah , Beyaz 81 milyonun sesi olan Ak Partiye karşı yapılan bu eylem ile ses getirmeye çalışan terör örgütünün iç yüzünü artık herkesin görmesi gerekir..

     PKK kuran, CIA ve ABD ve destekçileri ise AB ülkeleridir..

     Bugüne kadar insanımızın hem malını hemde canını aldı..

     Türk Silahlı kuvvetlerinin bölgeye hakim olması ile eylem yapamayan örgüt , 1983 de ilk günlerdeki gibi bölge halkının üzerine giderek korku salmaya çalışıyor..

      CHP ve HDP ve diğer partilerin sesinin çıkmaması ise İç işleri bakanı Süleyman Soylu haklı çıkarmaya başladı.

      Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Bakan Süleyman Soylu da isyan etmekte haklı olduğunu söylemek istiyorum..

      Hayırlı günler