Boş işlerle uğraşmaktan , kimse kendi işine bakmıyor..
    Herkes kendi işini nasıl iyi yapar bunun hesabını yapmalı!..
    Ben bilirim olmaz, olmamalı, mutlaka herkes kendi işine bakmalıdır..
    Ak Parti Kahramanmaraş İl başkanlığına Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe Başkanlığına Fırat Görgel atandı.. şimdi her iki başkan harıl harıl çalışarak yeni yönetimi listesinin hazırlıyor.. birkaç gün içinde yeni yönetim belli olacaktır..
    Ak Parti yönetimi artık projeler üretmeli, proje üreten bir parti olmalıdır.
    Düğün, Cenaze, Nişan, Çarşıda esnaf ziyareti bunlar güzel bir sosyal faaliyet ama , artık bunun dışına çıkarak, proje ekipleri kurulmalıdır..
    Ahmet Özdemir ve Fırat Görgel başkana örnek olsun diye yazıyorum.. bir nebze bizimde katkımız olursa kendimizi mutlu his ederiz..
    Esnaf Komisyonu
    Sağlık Komisyonu
    Karayolları Komisyonu
    Ulaştırma Komisyonu
    Maliye Komisyonu
    Milli Eğitim Komisyonu
    Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit komisyonu
    Basın ve Halkla ilişkiler komisyonu …
    Örnek yazdığım şu komisyona baktığımız zaman; yönetimin içinde esnaf, Sağlıkçı, Maliyeci, Eğitimci, Gazeteci, Mimarı, Mühendisi , Avukatı olması gerekiyor..
     Yani yeni yönetim : Kahramanmaraş halkını kucaklamalı her kesimden insan olmalı, yönetim seçilmesi ile komisyonlar kurularak yeni yapılanma yapılmalıdır..
      Öğretmenin ne sıkıntısı var bunun öğretmen bilir.. yönetim de öğretmen emeklisi olmalıdır.. meslektaşlarının sorunlarını dile getirmelidir..
      Basın ile parti arasındaki yakınlaşmayı sağlama, basın ile bir araya gelme konusunu yürütmek üzere bir gazeteci olmalıdır..
      Sanayici ile iş adamları – parti arasında köprü oluşturmak üzere ve komisyon kurulması için sanayici olmalıdır..
      Yani yeni Ak Parti Kahramanmaraş İl yönetim kurulu ve yedekleri ile Kahramanmaraş halkının hemen her kesiminden bir insan görev almalıdır..
      Sanıyorum 50 kişilik yönetim, 17 kişilik yürütme vardı, birde bunların yedekleri düşündüğümüzde kurulacak komisyonlar için her meslek gurubu için bir ehli olan insan parti içinde görev almalıdır..
       Geçmişte yapılan hata : Ak Parti il yönetiminde veya ilçede ismi yazılı ama adam partiye uğramıyor..yada belediye meclis üyesi olmuş partinin yolunu bilmiyor, gelmiyor gitmiyor.. bunların temizlenmesi gerekir..
       Sayın Ahmet Özdemir başkanım ve Fırat Görgel başkanım, yazacakları isimlerle tek tek görüşerek eğer partiye gelecekse !.. çalışacaksa !.. komisyonlarda görev alarak gerektiğinde Ankara ‘ya kadar giderek şehrimizin meselelerini takip edecekse yönetime veya yedeğine yazılmalıdır..
      Laf olsun, torba dolsun cinsinden yazılan isimlerin, kendine de Kahramanmaraş’a da bir faydası olmadığını bugüne kadar hep gördük..
      İşleri zor, beklentisi olan çok fazla insan var.. ancak dengeler var , bunun ötesinde önümüzdeki dönemde Ak Parti Kahramanmaraş İl yönetimi ilimiz için, ilçeler yönetimleri ise ilçeleri için proje üreterek, Sayın Bakanlarımıza laf değil , önüne proje koyma zamanı gelmiştir..
      Bugün İl ve Onikişubat’a yapılan bu atamalar bana göre bir şansdır.. Sayın Başkanlarımız bizimle aynı düşüncede iseler ekiplerini çok iyi kurmalılar..
      Önce : Kaç komisyon kurulacak, ? hangi çalışmalar yapılacak ? bunları tespit ederek, komisyon’a göre yönetim kurulu yazılmalıdır..
      Kahramanmaraş’ın bir gün bile kayıp edecek zamanı yok, bu sebeple doğru adım atmamız için öncelikle komisyonların kurulması gerekiyor..
      Bu sebeple yeni başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum..
      Allah yar ve yardımcı olsun
      Yolları açık olsun, ekibi proje yapan ekip olsun Kahramanmaraş bakanlarımızla beraber hizmette doysun diyorum..
      Herkes işine baksın !..
      İyi günler.