Kahramanmaraş’ta taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum..

    Vali olur, Belediye Başkanı olur, Milletvekili olur, Sanayici Olur , iş adamı olur, küçük esnaf yani :  yeni adı ile KOBİ olur her ne olursa olsun iş yeri açıp bir kişiye bile iş verene herkese teşekkür ediyorum..

    Bir iş yeri açarak iş vermek kolay değil:  -3-5 kişiye de olsa ekmek veren, iş veren , aş veren herkese teşekkür ediyorum.. memleketimize hizmet verene teşekkür ediyorum, Ölenlere Allah’tan rahmet sağ olanlara uzun ömürler, hastalara şifa diliyorum..

    Sevgili okurlarım: Bir insan kolay yetişmiyor..!

    Yetişen : değer olan insanımıza sahip çıkmamız gerekir..

    Bir iş adamı kolayına yetişmiyor, her insanın arkasında bir birikim ve kökten gelen bir ruh vardır.. Vatan sevgisi vardır.. Maraş sevdası vardır..

    Bugün: Hanefi Öksüz, Halil İbrahim Gümüşer, Kadir Kurtul, Ahmet Duran Balsuyu, Atıf Şirikci, Mehmet Tanrıverdi, Galip Çalık ve buradan ismini yazamayacağım irili ufaklı 700’e yakın fabrikasında Kahramanmaraşlı 230 bin SSK ‘lıya iş veren Sanayici ve iş adamlarımıza gönülden teşekkür ediyorum..

    Bizim adımızı niye yazmadınız diye sakın üzülmeyin hepinizi biliyorum hepinize teşekkür ediyorum.. ama biz birlik olmalıyız, beraber olmalıyız, şuculuğu - buculuğu bırakmalıyız !.. bir birimizi severek bir birimize destek olmalıyız..

    Kahramanmaraş değerlerine sahip çıkmalı..

    Bugün Kemal Karaküçük başkanın ve ailesinin acı günü..!

    Merhum , bir Ali Kemal Karaküçük vardı.. oda Maraş sevdalısı bir insandı.. Memleketim Güzel Maraşım, güzel vatanım derdi.. oğlu Adil Karaküçük (80) ve  iki kız evladı vardı.. oda babasından gördükleri ve aldığı eğitimle memleketim der, Adana ve İstanbul da çalışsada gönlünde Maraş sevdalısı vardı.. sonunda memleketine sanayi yatırımı yapan bir insandı..

   Merhum :  Ali Kemal – Zeynep Karaküçük’ün Oğlu Adil Karaküçük , ömrünü vatanına hizmet vermek için çalıştı.. memleket sevdası için çalıştı, bir süreden beri rahatsız idi , dün aramızdan ayrıldı.. mekanı cennet olsun..

    Memleket sevdalısı  Adil Karaküçük ağabeyimize Allahtan rahmet diliyorum..

    Aslında Karaküçük ailesi dendiği zaman : Tarihin sayfalarına baktığımda ,

    Bizim gençlik dönemimizde : Ali Adnan Karaküçük vardı.. 12 Şubat Stadyumu yerinin alınması, yapımı ile onu tanımıştık.. Batıpark spor salonu ile onu tanımıştık..

    Hukukçu , Siyaset adamı, Kahramanmaraş Milletvekili Cumhuriyet Senatörü, Gençlik ve Spor Bakanı Ali Adnan Karaküçük, Kahramanmaraş’ta 1927 yılında doğdu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Hakimlik, Serbest Avukatlık yaptı. Merkez Bankası İdare Meclisi üyesi,  Kahramanmaraş Milletvekili , Cumhuriyet Senatosu üyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptı.. Kahramanmaraş’ın ilk bakanı olmuştu..

     Çok değil 2014 yılında İzmir de vefat etti.

    Adil Karaküçük ağabeyimizde : Kahramanmaraş’ın taşında toprağında emeği olan , Adana ve İstanbul da yaptığı hizmetlerle çalışkanlığını tescilleyen bir büyüğümüzdü , 12 Ağustos Pazar günü aramızdan ayrıldı. Bugün 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü Ulu camiden ebedi yolculuğuna uğurlayacağız..

    Yukarda bir iki örnekle çok kısa geçtim.. Karaküçük ailesinin bu memlekete hizmetleri var. Aile olarak var fert olarak var hayırlı ve güzel insanlar yetiştirdiler..

    Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası eski yönetim kurulu başkanı MEM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük beyin babası, bu şehrimizin bir değer taşı idi..

    Mahmut Arıkan ve Osman Nurettin Paksu beyin kayınbabası olan Adil Karaküçük ağabeyimiz bu memlekette güzel evlatlar verdi..

    Bahçelievler Gülsüm Hanım Gümüşer Taziyevi de taziyeleri kabul edecek olan : Kemal Karaküçük, enişteleri Osman Nurettin Paksu ile Mahmut Arıkan , aileleri adına taziye kabul ederken bugün biraz değerlerimize sahip çıkmak üzerine bir iki söz söylemek istiyorum..

    Ölüm var !, bakın babanız, anneniz, dedeniz, neneniz, büyükleriniz, yakın dostlarınız bir bir ebedi aleme uçup gidiyor..

    Ölüm var : Bu dünya bir birimizi kırmayı değmez, bir birimize iftira atmayı değmez , Maraş senin olsa sonunda gideceğin yer iki metre toprağın altıdır..

     KMTSO eski Başkanı Mem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük’ün acısını bir kere daha paylaşırken, şunu söylemek istiyorum ki : Kemal Karaküçük gerçekten Kahramanmaraş’ın bir değeridir.. Yetişmiş güzel bir insandır.. Çok güzel bir hatiptir, Kemal Karaküçük  , dedesi, babasından aldığı bayrağı zirveye götürecek, yerli ve milli bir değerdir.

     Bu vesile ile Kemal Karaküçük beyin şahsında, Karaküçük ailesine, Mahmut Arıkan ve Osman Nurettin Paksu bey ve ailelerine baş sağlığı diliyorum..

     İyi günler..