Ak Parti özü !..
     Son dönemde Ak Parti de huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir kesim var ki : bu işten rant bekliyor.. rant çıkarmanın hesabı içindedirler..

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ak parti genel başkanı sıfatı ile :” Ak Partide metal yorgunluğu var , defolu kişilerle bu dava devam etmez!” diyor doğru..

     Metal yorgunluğu var, partiye uğramayanlar var.. doğru bunu kimse inkar edemez.

     Ak Parti içinde : ismi yolsuzluk ve FETÖ ile irdelenen tekleme de olsa kişiler var buda doğru Sayın Cumhurbaşkanı bunları görüyor.. söylüyor..

     Ama : her ilde böyle üç beş kişi var diye , Ak Parti ailesinin töhmet altında bırakmak doğru değil.. huzursuzluk varmış gibi körüklemek doğru değil, bugün birlik olma günüdür.

     Yok yok, Ak Parti 2019 beklemez, bunlardan kaçmak için erken seçime gider , rüzgarı estirenler.. var ki ! buda tamamen dedi kodunun ötesine gitmemektedir.

     Ak Parti il ve ilçe yönetimleri tepeden aşağıya değişecek diyenler, Ak Parti içinde huzursuzluk çıkarmak isteyenlerin gayretlerini görüyoruz. Yoğun olarak çalışıyorlar.

     Bu sözün altına sığınan : hemen her kesimden insanlar bundan rant çıkarmak için bugünlerde yoğun çaba harcıyor..

     Benim gördüğüm:

     Uyanıklar: “ede seni yeni yönetime almazlar ! “ sebebi ne dediğinde ise , sen cemaatte kurban vermiştin onun için seni almazlar !

     Uyanıkların tavsiyesi :  Bence : “Ankara’ya git, Ankara da kulis yap, parti yönetimine yemek ver öne çık, yeni yönetime gir ! bir hareket ve bereket yap ! “ diyorlar..

     Devamında ise: “ Vekiller ve Ak Parti yönetimi beni sayar Ankara ‘ya beraber gidelim seni orada herkesle tanıştırdım” sözleri ile bedava Ankara gezisi peşinde olduğunu görüyorum..

     Bu uyanıklar: Zaman gazetesi okuyan veya Cemaate geçmişte kurban veren, yardım eden birisi ise hemen üzerine biniyor:

     Hemen ilave ediyor: “ Sen cumhurbaşkanının söylediği defolu kişisin !”

     Bu sözü duyan Ak Partili kardeşim yıkılıyor kımıldar hali kalmıyor.. canlı ölü oluyor..

     Bu sözle başına kaynar sular dökülüyor  : Ak Partili kardeşimiz yere yığılıyor eli ayağı dökülüyor, 15 yıldan beri hizmet ettiği partisi, gözünün önüne geliyor, dağları bağları gezdiği gözünün önüne geliyor, karşılıksız sevdiği gözünün önüne geliyor, bir oy bir oy diyerek çaldığı kapılar özününü önüne geliyor, herkes gibi bizde Allah rızası için verdik diyor, sonra derin düşünceler ile morali eksi 40 derecede donuyor..

     Ak Parti de huzur ve moral eksiye doğru gidiyor..

     Birde bunun üzerine : Bir iki FETÖ dan açığa alınan veya FETÖ den cezaevinde yatan birinin yakınını dinlediğinde o Ak Partilinin konuşur hali kalmıyor.. beli kırılıyor..

     Bunun gören uyanık: ise hemen o kişinin üzerine yüklenerek buradan rant çıkarmaya çalışıyor..”  her şeyi ben bilirim, ben büyük adamım ? “ demeye başlıyor..

     2019 seçimlerine kadar cebini doldurmayı planlayanlar ise : aday adaylarından yararlanmak için, ede ekim veya kasım da erken seçim var !

     Olmadı : 2018 Nisan’ın da erken seçim var..!

     Bunda yediremezse : 2018 Kasım da erken seçim var ! diyerek karşıdaki kişinin seçim çalışmasına bugünden başlayarak para harcaması için bir enerji sarf ettiğine şahit oluyoruz..

     Seçim niye yapılır ? : Seçimi kazanmak için yapılır ve yüzde 51 seçimi kazanan parti niye erken seçim yapsın ? ..

     Ak Parti ilçe ve il başkanlığı kongre süreci başladı..

     Bu kongreden rant çıkarmaya çalışanlar : yoğun bir çaba içindeler..

     Yukarda saydığım örnekler sadece bir kaçı..

     Ancak : Kahramanmaraş siyasetinin ağabeyleri Veysi Kaynak, Mahir Ünal, Milletvekillerimiz, eski vekillerimiz, partinin ağabeyleri , parti teşkilatlarını kongre öncesi toplayarak bu gibi kişilere pirim verilmemesi gerektiğini anlatması gerekir..

     Bakıyorum: Belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, il yönetim kurulu üyelerimiz, kimileri metal yorgunluğundan, kimileri dedi kodu yorgunluğundan kimileri yukarda saydığım sebepler sebebi ile moral men yıkılmış yarına ümidi kalmamıştır..

     Ak Parti teşkilatlarının moral ve motovasiyona ihtiyacı var..

     Tabi : yeni başkan adayı veya mevcut başkan yönetiminde bir iki değişiklik yapacaktır bu gayet normal ve hakkıdır..

     Ak Partinin yönetimlerinin, belediyelerimizin, bugün morale ihtiyacı var bunu verecek olanlarda ilimizin siyasi ağabeyleridir..

     Bugün ilçe kongrelerinin temelini sağlam atarak 2019 ‘a Ak Partinin her zaman kinden daha güçlü girmesi gerekir ki 2019 zor bir seçim olacak !..

     İyi günler..