Program, Yemliha Dergisinin ikinci sayısının sinevizyon gösterisi ile başladı. Solist Fethullah Badem ve saz arkadaşlarının bir birinden güzel seslendirdiği naat, ilahi ve ezgiler ile devam etti. Küçük semazenler ilahilerin cezbesi ile kendilerinden geçip semah dönerken, izleyenlerinde muhabbetleri ve masumlukları ile başlarını döndürdüler. Programa Hilmi Şahballı ‘da Anadolu Türküsü ve Bana Maraşlıyım Dii şiiri ile renk kattı.



Programa dergiye maddi manevi katkı sunan, dernek programlarına aktif katılan üyelerin yanı sıra, Şehit Aileleri, Yılın Annesi ile İş Adamları Ali Aksu, Resul Bağcı, Nusret Ceran, Harun Karabey, Gencay Akkaya, Zafer Aydoğan, İlhami Yazıcı, Osman Özer, Sanatçı Hilmi Şahballı, Avcılar Vergi Denetim Müdürü Celil Eskici, Avcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aykut Arslan, İstanbul Merkez Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Yurt Tv Reklam Müdürü Mehmet Taşkale, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ali Gedikbaşı, Dr. Yunus Gedikbaşı, Dr. Cüneyt Toprak, Rabia Platformu Koordinatörü Cihangir İşbilir, Andırın Dernek Başkanı Hamdi Çam, Nurhak Dernek Başkanı Rüstem Kurt, Ekinözü Dernek Başkanı Nuri Kesgin, Büyük Tatlar Dernek Başkanı Ali Kara, Küçüktatlar Dernek Başkanı Mehmet Barel, Arıtaş Dernek Başkanı Adem Çelik katıldı.



İftar ve Yemliha Dergisi tanıtımı için düzenlenen program hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Ahmet Ardıç, Hamdolsun bu yıl ikinci iftar programını düzenliyoruz. İlk iftarımızı geniş katılımlı tüm üyelerimize yönelik gerçekleştirdik. Geçen yıl ilk sayımızı çıkardığımız Yemliha Dergimizin ikinci sayısını bugün dostlarımız ve okuyucularımız ile buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Afşinder üreten bir dernek olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yaptığı birçok faydalı projenin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Eshab-ı Kehf Gençlik Akademisi projesi ile de memleketimizin medar-ı iftihar kaynağı bu manevi yapıyı ve içinde barındırdığı hakikatları ülkemizin yedi bölgesine ve yurt dışına anlatmayı hedefledik ve bu hedefin iki programını gerçekleştirdik. Programımıza katılarak şeref veren Şehit Ailelerine, ömrünü bakıma muhtaç evlatlarına adayan şefkat kahramanı Annelerimize, Yemliha Dergimize ve Dernek Faaliyetlerimize katkı sunan kıymetli gönül dostlarına ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.

Program, Dernek Faaliyetlerine katkı sunanlara teşekkür plaketi verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu. 
Editör: Haber Merkezi