Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne bağlı Batıpark Spor kompleksi içinde bulunan yüzme havuzunda yüzlerce Kuran Kursu Öğrencisi stres attı. Gençlik Hizmetleri spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçının büyük özverisiyle hazırlanan havuza başta Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğüne bağlı  Sarayaltı, Şeyhadil, İsadivanlı, Kışla ve Onikişubat İlçe Müftülüğünden Zeytinburnu Camiinde öğrenim gören 120 öğrenci yüzerek havuzun tadını çıkardı. Öğrencileri Cami görevlileri; Şevket Bozdoğan,  Ali Sarıkaya, Cuma Biricik, Hacı Ali Güneçıkan, İlhan Sarı, takip etti ve onları gözden ayırmadılar.

Batıpark Yüzme havuzunda Cankurtaran ve Yüzme hocaları herhangi bir boğulma olayına karşı çok dikkatli bir şekilde görev yapıyor. 
Özellikle Akdeniz bölgesinin sıcak hava dalgasıyla 48 derecelere çıktığı şu günlerde sıcaktan bunalan öğrencilerin derse daha iyi motive olmaları için sportif faaliyetlerin başında yüzme geliyor. Öğrenciler, Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi Ulaşım dairesi başkanlığınca tahsis edilen otobüsle gidiş ve gelişleri sağlandı.

Şeyh adil cami İmam hatibi Ali Sarıkaya sıcakların artmasıyla çocukların derslere daha iyi katılımlarını sağlamak amacıyla bu etkinliklerin şart olduğunu söyledi. 
Kışla camii İmam hatibi Din görevlileri ve gönüllüleri dernek başkanı Şevket Bozdoğan da açıklamalarda bulundu. Başkan Bozdoğan gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne ve büyükşehir belediyesi Ulaşım dairesine teşekkür etti.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN

Editör: Haber Merkezi