Merkez Ve İlçelerde Açılan Yaz Kuran Kurslarına Çok Sayıda Öğrenci Katıldığı Gözlemlendi.

Dulkadiroğlu Müftüsü İsmail Günay, kursların önemine değinerek yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verdi. Müftü Günay’un bilgi vermesinden sonra Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in çocuklara gönderdiği mesaj okutuldu.

Kur’an kurslarının İl genlinde tüm cami ve belirlenen okullarda yaz Kur’an kurslarının verileceğini belirten Müftü Günay;   “Kursumuzu Rıdvan Hoca camiinden başlatmış bulunuyoruz. Müfredat çerçevesinde verilecek eğitimle ilgili tüm kitap ve cüzler dağıtılmıştır.



Rabbimizden niyazımız o dur ki inşallah muvaffak oluruz. Ne öğretebildiysek, elbette iki ay içerisinde Kur’an-ı Kerimin başından sonuna kadar öğretilmesi mümkün değil. Ama ne verebildiysek kardır. Onun için bütün öğrencileri bekliyoruz. Velilerimize de teşekkür ediyoruz çocuklarını gönderdikleri için” şeklinde konuştu.

Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay beraberinde Şube Müdürü Cumali Deniz ile birlikte daha sonra Doğukent Yaşar Gölcü İmam hatip oklunda eğitim gören Kur’an kursu öğrencilerini de ziyaret ederek öğretici Fatih Balbaba ve Fatih Hasanoğulları ile Bayan Kuran Kursu öğretircilerinden bilgi aldı.

HABER-KAMERA: HACI ALİ GÜNEÇIKAN
Editör: Haber Merkezi