Başkan Güven, Vali Güvençer'e,  Belediye Çalışmaları Hakkında Brifing Verdi.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini belirten Başkan Güven; "Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Afşin'imiz ve Belediyemiz hakkında bizlerden bilgiler aldı. Belediyemiz bünyesinde yaptığımız çalışmalar hakkında kendisine kısa bir sunum yaptık.  Kendileri de bizleri dinledi. Bu ziyaretten dolayı sayın valimize teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Güvençer: " Her Konuda Sizlere Yardımcı Olan Bir Vilayet Makamını Yanınızda Göreceksiniz"

Görevde bulunduğu kısa sürede büyük çalışmalara imza atan Başkan Güven'i tebrik eden Vali Güvençer; "Kahramanmaraş'a atamamız yapıldıktan sonra Kaymakamımız Fatih Aksoy ve Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ilçemize yapılan çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdiler.  Afşin'e sizlerle tanışmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Çok sık bir araya gelemesek de bütün sorunlarımız ortak, bizler birer takım arkadaşıyız. Burada yaşanacak bir sorun Kahramanmaraş'ın diğer bir köşesindeki insanı da ilgilendiriyor. Burada gerçekleştirilen her başarılı adım, her mutluluk vesilesi de tüm Kahramanmaraş'ı ve orada görev yapan herkesi yakından ilgilendirmektedir. Bizler öncelikle birbirimizi tanımak, birbirimizi sevmek ve güvenmek durumunuzdayız. Her konuda sizlere yardımcı olan bir vilayet makamını yanınızda göreceksiniz. Bizleri ağırlayan ve Afşin'imizi bize tanıtan Kaymakamımız Fatih Aksoy ve Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan ziyaret sonrası Belediye Başkanı Güven tarafından Vali Güvençer'e Eshab-ı Kehf Tablosu hediye edildi. Yapılan ziyaret sonrası Heyet Eshab-ı Kehf ziyareti için belediyeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi