Türkoğlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı, ilçe merkezi genelinde bulunan parkların daha önce çiçeklendirmesi, bakım onarım işleri yapıldı, bunların yanında da Çocukların eğlence, yetişkinlerin de spor ihtiyacını karşılayan yeni oyun grupları ve kondisyon aletlerini parklarımıza yerleştirerek en kısa zamanda halkımızın hizmetine açacağız. Ayrıca bazı parklara yürüyüş yolları, koşu yolları, bisiklet yolları gibi yeni alanların yapılması da planlanıyor.
Türkoğlu’nda Parklar Düzenleniyor
Türkoğlu Belediyesi tarafından park ve bahçeler düzenleme çalışmalarının yanı sıra, parklara yeni çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri kurarken, bazı parklardaki kullanılamaz hale gelmiş çocuk oyun grupları ve kondisyon aletlerini de yenileriyle değiştiriyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte parkların çiçeklendirmesi yanında şimdide yeni oyun gruplarını ve kondisyon aletleri ve temizlik çalışmaları da yapılıyor.
YORUM EKLE
1
Dulkadiroğlu'ndan Başkonuş'ta Karne Hediyesi
2
Ülkü Ocakları Ecdadı Dualarla Andı
3
AKEDAŞ Bahar Yürüyüşü Gelenekselleşti
4
MHP’de Yine Kafalar Karıştı
5
Karaca; Ahlaki Değerlerimiz Yozlaşmasın
6
Helete Yayla Şenliği Muhteşemdi
7
Dr. Çitil; Suriyeli Kardeşlerimize Kapılarımızı...
8
Yeni Türkiye Gençliği Ve Fetih Ruhu Konferansı
9
Elbistan’da Mezarlıklar İlaçlandı
10
GSF’de 13. Resim Yarışması Sergisi Açıldı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:58

GÜNEŞ
06:19

ÖĞLE
12:43

İKİNDİ
16:13

AKŞAM
18:57

YATSI
20:13
SIRADAKİ HABER