Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ramazan ayının 3. gününde Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Garnizon Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, belediye personelleri ile ailelerinin yanı sıra yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.



“VATANDAŞLARIMIZLA KAYNAŞMA YEMEĞİ DÜZENLEDİK”  
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş iftar yemeğindeki yaptığı konuşmada; “Bugün Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlarımıza Ramazanda daha çok değere ve huzura ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu vesile ile Türkoğlu genelinde vatandaşlarımız ile bir kaynaşma yemeği yaptık. Gerçekten de büyük bir kalabalıkla iftar yemeğine teşrif ettiler. Bu vesile ile yemeğe gelen hemşerilerime teşekkür ediyorum. Zaten halkımızın içindeyiz daha öncede yemek organizasyonları yaptık. Yemek bahane burada amacımız Belediye Başkanlığı öncesinde başlayarak bugüne kadar Türkoğlu’muz içinde herhangi bir kamplaşmaya yer vermeden huzur içerisinde bir Türkoğlu temenni ediyoruz. Buna da ulaştık. Türkoğlu, Yeşilyöre, Kılılı, Şekeroba, Beyoğlu ve büyük mahallelerde toplu iftar yemeklerimiz devam edecek”  dedi..



“KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bunun dışında da vatandaşlarımızla birlikte haber vermeden iftar yemeklerinde misafir olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Okumuş; “Bu ziyaretlerimizden  Onlarda çok mutlu oluyor, bu da bizi memnun ediyor. Dün altı çocuklu bir aileye gitmiştik. Hem sofralarını paylaştık, hem de ailelerle güzel bir kalabalık olan hoş sohbetle iftar yemeği yedik. Bu önümüzdeki günlerde de devam edecek. Zaten halkımızla iç içe olan Belediye Başkanı olarak üçüncü dönemimiz inşallah bundan sonraki iftarlarda da çat kapı iftar yemeğine katılarak kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz,” dedi.



“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”
Ayrıca Türkoğlu Belediyemizin ekiplerimizce her gün bir camide Ramazan ayı boyunca gül şerbeti ikramlarımıza devam edeceğiz diyen Başkan Okumuş sözlerini şöyle tamamladı:

“Ayrıca bu mübarek ramazan aylarında tüm dünyada savaşan bütün mazlum Müslüman kardeşlerimi Allah muzaffer eylesin. Güneydoğuda, doğuda şehit düşen kardeşlerimin ailelerine baş sağlığı diliyorum ve mücadele veren tüm kardeşlerime sabırlar diliyorum.”
Editör: Haber Merkezi