Jandarma karakolu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Çağatay Anıl Yazıcı, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, komutanlar ve aileleri katıldı. 

Jandarma Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı konuşmasında; Değerli Kaymakamım, değerli Belediye Başkanım, değerli savcı ve hakimlerimiz, değerli silah arkadaşlarım ve değerli hanımefendiler, Bugün burada bir araya gelmemize vesile olan Belediye Başkanımıza ilk başta çok teşekkür etmek istiyorum. Hem iftar yemeği aynı zamanda da 2016 atamalarında aramızdan ayrılacak 9 personelimize veda yemeği . Bir yıldır eşimle beraber ilçe jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğü ile görev yapmaktayız. Bu süre içerisinde mesai arkadaşlarımla beraber Türkoğlu ilçesinde emniyet ve asayişin sağlanması için elimizden geldiğince canla başla çalışmalarımızı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Fakat her kurumda olduğu gibi ama en çok da jandarma teşkilatında olduğu gibi atamalar meydana geliyor. Tayinler meydana geliyor.Bu sene de aramızdan çok sevdiğimiz değerli arkadaşlarımızda 9 tanesini ülkemizin farklı illere göndermiş bulunuyoruz. Doğu illerine tayini çıkan arkadaşlarıma aileleriyle beraber sağlıkla huzurla başarıyla görevlerini yapmalarını ve tekrar geri dönmelerini temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun,dedi. 
   

 
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise konuşmasında; Saygı değer kaymakamım, değerli konuklar, değerli komutanlarım, kıymetli hakim ve savcılarım, komutanlarımın eşleri, Belediye Başkan yardımcılarım, bugünkü komutanlarımıza verdiğimiz veda iftar programına hepini hoş geldiniz, şeref verdiniz.Komutanlarımın Türkoğlu’nda görev yaptıkları süre içerisinde, Belediyemizle güzel uyumlu çalışmalara imza attık. Güzel dostluklarımız oldu, Bu vesile ile burada görev yapan değerli komutanlarıma çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye olarak biz kendilerinden memnunduk. İnşallah yeni görev yerlerinde başarılı işlere imza atarlar. Çünkü Türkiye’nin konumu gereği askerlerimiz olsun, gerek güvenlik güçlerimiz çok zor bir süreçten geçiyorlar. İnşallah yaptıkları kahramanlıklarla bu zor görevinde üstesinden geleceklerine inanıyorum. Biz kendilerine belediyemiz olarak haklarımızı helal ediyoruz. Çıktıkları yolda hayırlı yolculuklar diliyorum. Ömür boyu görevlerinde başarılar diliyorum, dedi.
     


İlçe Kaymakamı Serdar Kartal ise ; Değerli misafirlerimiz hanımefendiler, beyefendiler hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.Burada Jandarma Komutanımıza, belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu iftar organizasyonunu gerçekleştiren belediye teşkilatımıza hepiniz adına saygılarımı sunuyorum. İnşallah hepiniz güzel yerlere göreve gideceksiniz, Memleketimizin dört bir yanını güzel ve kazasız belasız gidecek. Hepiniz ailelerinizle çoluk çocuğunuzla beraber inşallah umduğunuzu bulursunuz. Şimdi ülkemiz gerçekten büyük bir hengâmenin içerisinde fakat biz Türk ordusu olarak, Türk milleti olarak, milletiyle birlik olarak, ordu milleti olmuş bir millet olarak bu tür hengameleri çok gördük . Bunlar bizim için aşılması zor engeller değil inşallah bunları siz milattan önce 209 yılında kurulmuş 2000 senelik bir teşkilatın mensubu olarak en güzel şekilde bertaraf edeceksiniz sizlere güveniyoruz. Biz biliyoruz şimdi TBMM askerlere yasal zıh getirilen bir kanun gündemde, fakat bu tasarı olmadan da bizim askerlerimiz polislerimiz orda canla başla mücadele ettiler ve terörün belini kırdılar. Bunlar sizin fedakarca canınızı hiçe sayarak çalışmalarınızın sonucu, ben bu vesile ile şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. İnşallah bunları hepsinin kökünü kurutacağız. Sizlere güveniyoruz, diyerek konuştu. 



Program sonunda Belediye Başkanımız Osman Okumuş, tayini çıkan 11 komutanımıza hediye takdiminde bulundu, sonrasında ise tüm komutanlarımızla hatıra fotoğrafı çekildi.
Editör: Haber Merkezi