TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube yönetimi başkan Adnan Toprak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl başkanı Av. Metin Doğan, 12 Şubat ilçe başkanı Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ö. Bilal Oruç Debgici’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk olarak il başkanı Av. METİN Doğan’ı  ziyaret etti. Ardından Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ö.Bilal Oruç Debgici’ye dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Türkiye genelinde 12 bin üyeyi aştıklarını belirten Toprak, “Biz dernek olarak her zaman üyelerimizin ve sanayicilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu işi de asla kendi çıkarlarımız uğruna yapmıyoruz. Bugüne kadar da kendi çıkarlarımız uğruna asla bir iş yapmadık. Amacımız ülkemizin daha ilerilere gitmesi ve üyelerimize destek sağlamak. Bu çalışmalarımızdan dolayı da üye sayımız her geçen gün artıyor” dedi.

Kahramanmaraş’ta ilgili meselelerde siyasilerimiz ile birlikte uyum içerisinde hareket etmeye önem verdiklerinin altını çizen Toprak sözlerini şöyle sürdürdü; “Konu Kahramanmaraş olduğunda elimizi hiçbir zaman taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Dernek olarak şehrimizin her alanda tanıtımı ve gelişmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle büyükşehir olan güzide memleketimizde yapılacak her türlü yeni projede yer almak ve şehrimizin büyümesine katkıda bulunmaktan son derece mutluluk duyacağız.”

AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan ise dernek ve sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini söyledi. Kendisinin de sivil toplum örgütü kökenli birisi olduğunu dile getiren Doğan, “Ben STK’lara büyük önem veriyorum. Dernekler gerçekten çok önemlidir. Eskiden dernekler sadece muhalefet yapılan bir yer olarak görülürdü. Ancak son yıllarda bu anlayış çok değişti. Birlikte çalışmanın ve doğrunun yanında olmanın faydalarını da görüyoruz. Derneklere artık gereken önem veriliyor” diye konuştu.






Editör: Haber Merkezi