Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Şekeroba Mahallemizin iftar programında eşi Funda Okumuş ile beraber davete katılan tüm misafirlerin masalarını dolaşarak tek tek ilgilendi ve sohbet etti. Sonrasında ise ikramları kendi elleri ile servis yaptı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş burada yaptığı konuşmada ; “Bizleri ve Belediyemizi böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmayan ve yoğun ilgi gösteren siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bizi ziyadenizle memnun ettiniz, bizlerde sizleri hizmetlerimizle memnun edeceğiz inşallah.



“ŞEKEROBA’DA HİÇ YAPILMAYAN YOL KALMAYACAK”
“Başkan ‘Okumuş’ daha sonra ki yaptığı konuşmada Şekeroba halkına; Kıymetli büyüklerim Şekeroba mahallemizde geçen yıl başladığımız yol çalışmalarımız, Kasım ayına kadar gerek asfalt gerekse de mahalle arasına kadar yollara parke döşenecek,yani Şekeroba'mızda hiç yapılmayan yol kalmayacak”



“KÜTÜPHANE,TAZİYE EVİ, BÜYÜK PARK VE SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK”
“Bunun yanında büyük kütüphanesiyle birlikte bir adet taziye evi, bir adet park ve şuanda çalışmasını yürüttüğümüz büyük bir futbol sahası, halı saha spor tesislerinin olduğu bir spor kompleksini en kısa zamanda tamamlayarak hizmete sunacağız. Bizlere bu zamana kadar vermiş olduğunuz destek ve coşkudan dolayı sizleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim. Sizlerin içinizden bir kardeşiniz olarak büyüklerin özellikle ellerinden öpüyorum, küçüklerinde gözlerinden öpüyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Orucumuz kabul olsun. Türkiye’mize mübarek olsun saygılarımı sunarım.


Editör: Haber Merkezi