Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Muhtarı Fatih Karaköse’nin gayret ve girişimleri sonucu organize edilerek kaynatılan iki kazan aşure davetlilere ikram edildi.

Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ünsal, Nihan Büyükdereli, meclis üyeleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı aşure şenliğinde Muhtar Karaköse misafirlerle tek tek ilgilendi.

Aşure Şenliğinie ilişkin görüşlerini dile getiren Şehti Abdullah Çavuş Mahallesi Muhtarı Fatih Karaköse, organize ve etkinliklerin bununla sınırlı kalmayacağına işaret ederek: “30 mart seçimlerinde Şehti Abdullah Çavuş Mahalle Muhtarlığını kazandım. Göreve başladığım günden beri zaman mevhumu gözetmeksizin mahalle sakinlerine hizmet vermeye gayret ediyorum. İnsanları bir araya getirmek ve kaynaştırmak adına düzenlediğimiz aşure şenliğimize davetimize icabet ederek katılan tüm misafirlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Aşuremizin hazırlanmasında emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz ve organizasyonlarımız bununla sınırlı kalmayacak. Zaman zaman mahalle sakinlerimizi bir araya getirecek aktivitelerle şehrimizde bir ilki gerçekleştirmek istiyorum. Apartman hayatının zorunlu hale geldiği günümüzde insanları kaynaştırmak, tanıştırmak ve bir araya getirmek adına çeşitli etkinliklerimiz olacak. Muhtarlık demek sadece mahallenin sıkıntıları ile uğraşmak demek değil. İnsanların sıkıntı ve sorunlarını çözerken aynı zamanda onların dayanışma ve kaynaşma içerisinde olmalarını da sağlamak gerekir” diye konuştu.




Editör: Haber Merkezi