SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, üniversitede düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, herkesi bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu kutlama sadece Ramazan Bayramı için değil aynı zamanda ilk eğitim – öğretim yılımızı başarıyla tamamlamamızın da bayramıdır. O nedenle biz iki bayramı bir arada kutluyoruz” dedi.

 

Prof. Dr. Sınav, akademik ve idari kadronun çalışmalarından memnun olduğunu belirterek, “Hepiniz elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Bu ekibe liderlik etmekten gurur duyuyor, hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah nice bayramları, özellikle mezuniyet sonrası bayramları birlikte kutlar; üniversiteyi beraber kurduğumuz dönemi düşünerek, hayallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarız” diye konuştu.

 

“Hayatımın en verimli, en başarılı yılı diyebileceğim, ortaya çok başarılı işler çıkardığımız bir yıldı. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini ortaya koyduk” diyen Prof. Dr. Sınav, bu yıl eğitim gören öğrencilerin de referanslarıyla çok daha başarılı bir tercih dönemi  geçirmeyi ümit ettiğini söyledi. 

 

Toplumsal bir canlanma vesilesi olarak tanımladığı bayramların, kültürümüzün önemli bir parçası olduğunu anımsatan Prof. Dr. Sınav, “Bayramlar tatil fırsatı olmaktan ziyade, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştırıldığı, umutların tazelendiği gerçek bayramlar gibi değerlendirilmeli” ifadelerini kullandı.

 

“Hepinize sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice bayramlar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamlayan Prof. Dr. Sınav, personelini çikolata ikram ederek uğurladı. 

Editör: Haber Merkezi