SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Okul Kurucu Temsilcisi de olan Konukoğlu,  Sanko Okulları’nda düzenlenen söyleşiye, Gaziantep ve Türkiye’nin içinde bulunduğu genel durumu özetleyerek başladı.

Öğrencilerden Türkiye’yi sevmelerini, birlik ve beraberlik içerisinde ülkenin ve milletin değerlerini yukarıya taşımanın çabası içerisinde olmalarını isteyen Konukoğlu, “Her biriniz özel ve bir değer olduğunuzu unutmayın ve kendiniz için olduğu kadar ülkemiz için de neler yapabileceğinizin hedefi ile yol alın” dedi.

Okul Danışma Kurulu Üyesi Murat Güneri, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu ve Liseler Müdürü Ercan Yüksel’in de katıldığı söyleşide, başarılı olmak için mutlaka işi sevmek gerektiğine vurgu yapan Konukoğlu, “Bunun için de uygun meslek seçimi yapın. Kendinizi, ilgi alanınızı, Türkiye’deki ve dünyadaki gelişmeleri dikkate alarak meslek seçin” diye konuştu.

Konukoğlu, “Mesleğiniz ne olursa olsun, seçtiğiniz meslekte en iyisi olun. Hayalini kurduğunuz, mutlu olacağınız mesleği seçin” uyarısını yaptı.
Editör: Haber Merkezi