Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör liderliğinde il genelinde çalışmalarını sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, Şahinkayası Mahallesinde 16.230 metre isale hattı yapımı gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında 50.000 metre içmesuyu şebeke çalışması ve 3 adet su deposu yapımı tamamlandı.

Mahallede içmesuyu isale hattı çalışmaları ve depo yapımı tamamlanmış olup, abone bağlantı çalışmalarına devam edilmektedir. Tamamlanan çalışmalar sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Ahmet Özdemir, İmran Kılıç ve İl Teşkilatı Şahinkayası Mahallesi'nde incelemelerde bulundular.

İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör "su hayat, yol medeniyettir. Her kırsal mahallelerin önceliği su ve yoldur" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir yaptığı konuşmada çalışmalarından dolayı Başkan Güngör'e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Muhtar Hasan Şişman yapılan çalışmalardan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör başta olmak üzere KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak ve çalışanlarına mahallesi adına şükranlarını iletti.

Editör: Haber Merkezi