Son senato toplantısında senato üyelerine kısa bir konuşma yapan Rektör Karaaslan makamların geçici olduğunu önemli olanın ise gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunu söyledi. Karaaslan; “ Birlikte çalıştığımız dört yıl boyunca üniversitemiz adına faydalı işler yapmaya çalıştık, bunu da siz değerli senato üyeleriyle birlikte gerçekleştirdik. Bizler sizlerden memnun kaldık, inşallah sizlerde bizlerden memnun kalmışsınızdır. Ben bundan sonraki dönemde yine üniversitemizdeki işime devam edeceğim ve beni bekleyen hastalarımla ilgileneceğim. Ben bundan sonraki çalışma hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.” dedi.
Rektör Karaaslan, ayrıca 2012 yılından bugüne kadar Teknokent’te emeği geçen Genel Müdür Mesut Bilginer, Yrd.Doç.Dr.Arif Selim Eren,Yrd.Doç.Dr.Ömer Okan Fettahlıoğlu, Uzman Ahmet Hikmet Zabun, Uzman Oğuz Ciğerlioğlu ve Ali Samet Ulu’ya teşekkür ederek birer plaket verdi.

Son olarak KSÜ Senatosu adına Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Hüseyin Yıldırım tarafından Rektör olarak yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı Karaaslan’a teşekkür plaketi takdim etti. Karaaslan, KSÜ Senato üyeleriyle toplu bir fotoğraf çektirerek vedalaştı.

Editör: Haber Merkezi