Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Fatih Kıllı, Prof.Dr. Ramazan Güneşaçar ve Prof.Dr. İsmail Bakan ile birlikte Gazi Üniversitesi TTO Yöneticisi Prof.Dr. Hacı Mehmet Şahin, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri  Prof.Dr. Tufan Mert, Doç.Dr. Mahit Güneş, Doç.Dr. Mehmet Boşnak, Yrd.Doç. Dr. A.Hakan Kurt, Yrd.Doç.Dr. Muharrem İmal ve Arş. Gör. Ö. Fatih Keçecioğlu’nun da yer aldığı toplantıda; Kahramanmaraş Teknokentin çalışmaları, hedef ve planlamaları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Öğr. Gör. Mesut Bilginer, Kahramanmaraş TTO Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Arif Selim Eren ve Koza İnkübasyon Merkezi Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Ömer Okan Fettahlıoğlu, Rektör Prof.Dr. Durmuş Deveci'ye Teknokentteki çalışma alanlarıyla ilgili birer sunum yaptı. Toplantıda; Kahramanmaraş Teknokent uzmanları Oğuz Ciğerlioğlu, Ali Samed Ulu ve Ahmet Hikmet Zabun da hazır bulundu. Üniversite-sanayi işbirliğini önemsediklerini kaydeden  Rektör Deveci, Kahramanmaraş Teknokent’in çalışmalarının ulusal performans endeksiyle de kendini gösterdiğini ifade ederek yenilikçilik ve ar-ge konularındaki tüm çalışmaları destekleyeceklerini belirtti.

Rektör Prof.Dr. Durmuş Deveci’nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Bilginer; üst yönetimin Teknokente verdiği önemin motivasyonlarını artırdığını ve aynı heyecanla bölgeye, Kahramanmaraş’a ve Üniversitemize katkı sağlama yolunda çabalarının devam edeceğini belirtti. Genel Müdür Bilginer, Kahramanmaraş Teknokent ekibine de bu çalışmalar esnasındaki gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi