Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Prof. Dr. Sınav, “Bizler için anlamı büyük olan böylesine kutsal bir aydan sonra gelen Ramazan Bayramı’nı, sevdiklerimizle birlik, beraberlik, hoşgörü ve muhabbet içinde geçirmeliyiz” dedi.

Bayramların manevi yönünün insanlar üzerinde büyük etkisi olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Sınav, “Günümüz şartları nedeniyle sıklıkla bir araya gelemeyenleri bir çatı altında buluşturan, küskünlerin barışmasına, bizi dünyanın en köklü medeniyetlerinden biri yapan milli ve manevi değerlerimizin hayatta kalmasına vesile olan bayramları coşkuyla kutlamak ve bu kültürü çocuklarımıza miras bırakmak hepimizin borcudur” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Sınav, SANKO Üniversitesi olarak akademik, sosyal ve kültürel açıdan yoğun ve başarılı bir eğitim-öğretim yılını daha tamamlamanın verdiği coşkuyla iki bayramı bir arada kutladıklarına vurgu yaparak, “kardeşliğin hiç bitmediği, sevgi, saygı, anlayış ve hoşgörü dolu nice bayramların sağlık ve huzur içinde kutlanması” temennisinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi