Yerli ve yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, Piazza Club üyeliği uygulamasıyla ziyaretçilerine ekstra avantajlar sağlıyor. Üyelerinin AVM ziyaretlerini ve üye iş yerlerinde gerçekleştirdiği alışverişlerini ödüllendiren ve kişiye özel avantajlı kampanyalar sunan Piazza Club ile alışveriş daha keyifli hale geliyor.

SON TARİH 31 AĞUSTOS
Daha önce düzenlediği yılbaşı kampanyası ile bir kişiye BMW 318i sahibi yapan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi’nde, 10 Mayıs - 31 Ağustos tarihleri arasında toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapanlar son model Hyundai Tucson kazanma şansı elde ediyor.

Kentin buluşma noktası haline gelen Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkez’in Club üyelik avantajlarından faydalanmak isteyenler, danışma birimine başvurup form doldurarak anında ve ücretsiz olarak üyeliklerini başlatabiliyor. Danışma biriminde ve ayrıca oluşturulan özel stantlarda üyelik avantajlarının ziyaretçilere anlatıldığı Piazza Club’ın üye sayısı her geçen gün katlanıyor.
Editör: Haber Merkezi