Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete ilimizdeki engelli okullarında okuyan öğrenciler ve öğretmenlerinden oluşan heyet katıldı.

Ziyarette herkesin yarın engelli olabileceğine işaret eden Başkan Erkoç:

“Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, kimseye muhtaç olmadan bağımsız olarak kendi başlarına yaşayabilmelerini, üretken insan durumuna getirilerek, yaşam düzeylerini gelişen dünya şartlarına göre biçimlendirmek, ihtiyaçlarını iyi anlamak ve onlara mevcut şartlar içinde en iyi ortamları hazırlamak ve onlara iş imkânı sağlamak yerel yönetim olarak da bizim önceliklerimiz arasında.  



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Engelsiz bir Kahramanmaraş için yola çıktık. Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Engelliler Şube Müdürlüğü, şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlarımız için yol gösterici ve toparlayıcı bir görev üstlenmektedir. Şehrin üstyapı çalışmalarında, parkların yapımında, kamusal alanlarda, toplu taşıma alanında ve en önemlisi sosyal hayatta gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda hep engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek için hareket ediyoruz” diye konuştu.



Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Başkan Erkoç misafirlerine çeşitli hediyeler vererek haftalarını kutladı.
Editör: Haber Merkezi