Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şubesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sosyal dayanışma anlayışı çerçevesinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için 2014 Mart ayında başlattığı mavi kapak toplama kampanyası toplumumun her kesiminden büyük bir destek ve katılım ile sonuçlandı.

Mavi kapak toplama kampanyasına oda üyeleri sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın yanı sıra, çevreci bir anlayışla büyük destek verdi. 

Kampanya sonucunda Kahramanmaraş’ta kapak toplama kampanyalarının lokomotifi olan Edeler Diyarına teslim edilen kapaklar sonucunda bir engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye kazandırıldı..

Konu ile ilgili açıklama yapan Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Geyik, mavi kapak toplama kampanyasının sürekli olarak devam edeceğini vurgularken, engellilerin sadece bir hafta değil yıl boyu hatırlanması gerektiğini belirtti.


Geyik, kampanya süresince desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Merkez Orta Okulu, Nene Hatun İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu, Türkoğlu Fatih İlköğretim Okulu KSÜ Ziraat Fakültesi ve Piazza Crazy Games Oyun Salonunun değerli yönetici ve personellerine teşekkür etti.

Başkan Geyik, kampanyadan sorumlu Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Yüksek Mühendisi Harun Ayman’a da ayrıca teşekkür ederek,  Ayman’ın sosyal sorumluluk ve dayanışma anlayışının örnek olması gerektiğini vurguladı.

 

Editör: Haber Merkezi