Onikişubat Belediyesi, rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’te vatandaşlarıyla gönül köprüleri inşa ediyor. İlki geçen yıl düzenlenen semt iftar programlarına bu yıl da devam edilerek, onbinlerce vatandaşla aynı iftar sofrasında buluşuluyor.

İftar programlarının ilki, Piri Reis Ortaokulu’nda gerçekleştirilirken Oruç Reis, Piri Reis, Sümbüllü ve Karacaoğlan Mahallesi sakinleri birlikte dualar ederek, iftarını yaptı. İftar programı öncesinde vatandaşları selamlayıp, sorunlarını dinleyen Başkan Mahçiçek, “Sizlerin desteğiyle hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Ramazan-ı Şerif’in sevgi ve hoşgörü ortamında barış ve kardeşliği pekiştirdiğini dile getiren Mahçiçek, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iftarımızı sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Allah ömür verirse de hep böyle devam edecek. Soframızı, iftarımızı hep birlikte paylaşacağız. Temenni ederiz ki inşallah çocuklarınızla, aile fertlerinizle beraber sağlık ve mutluluk içerisinde nice böyle Ramazanlara hep beraber erişelim. Cenabı hak sizlerle bizleri inşallah Allah ömür verdiği müddetçe ayırmasın. Ben iftar programımıza sponsor olan Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerimize, bugün bizlerin bir araya gelmesinde çaba gösteren muhtar arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vatandaşlara müjdelerde veren Başkan Mahçiçek, saatte 200 ton kapasiteli asfalt üretim makinesinin de kurulum çalışmalarının devam ettiğini ve kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Havva Ece Saygaz ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı iftar programı, Hacıvat-Karagöz gösterisi ve ilahi dinletileri ile devam etti. 









Editör: Haber Merkezi