Karamanlı, Dumlupınar, Piri Reis, Mevlana, Binevler olmak üzere toplamda 5 Kapalı Pazar Yerinde vatandaşlar ücretsiz olarak hizmet alabilecek.

Onikişubat Belediyesi’nden yapılan açıklamada 3 gün boyunca hizmet verecek Kapalı Pazar Yerlerinde vatandaşların 0344 212 46 46 iletişim numarasından randevu alarak, ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabileceği belirtildi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek vatandaşları sokaklarda, caddelerde kurban kesimi alışkanlıklarından vazgeçirmek istediğini belirterek, “vatandaşlarımızın kurban kesimlerinde sıkıntı ve stres yaşamamalarını, daha rahat ve temiz bir alanda kesim yapmalarını istiyoruz. Bu yüzden de Kapalı Pazar Yerlerimizi teknik donanımları hazır hale getirdik. Kurban bayramında ehil olmayan, kasaplıkla ilgisi olmayan arkadaşlar kurban kesiyordu, sağlıklı bir kesim sistemi yoktu. Bu kabil olumsuzlukları ortadan kaldırmak için Kurban bayramının birinci, ikinci ve üçüncü günü olmak üzere hemşerilerimize ücretsiz olarak küçükbaş kurban kesim hizmeti vereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi