BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Recai Karslı ile Gürkan Alper’inde katıldığı kongre, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Kongre divan kurulunun seçimiyle başladı. BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper’in Divan Kurulu Başkanı, Adnan Alagöz ile Eyüp Özdemir katip üye delegelerin onayı almasıyla birlikte kongre İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Divan Kurulu Başkanı Gürkan Alper, Kahramanmaraş’ın kendileri için ayrı bir özelliliği olduğuna dikkat çekerek, katılımcılara teşekkür etti.

Kürsüye gelen BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şube Başkan Necati Kahveci de bir konuşma yaptı. Kamu sendikaları arasında ilk sıralarda yer almaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Kahveci: “Kurulduğumuz günden bu yana çalışanlarının hak ve kazanımları için mücadele eden, bu mücadele de hak ve hukuktan asla taviz vermeyen onurlu, karşılıklı anlayış, ortak akıl ve paylaşımcı bir çizgide devam eden çalışmalarımızın sonucunda Türkiye genelinde en büyük kamu sendikaları arasında ilk sırada yer almaktan mutluluk duymaktayız.

Bizler kamu çalışanlarının haklarını korumak için mücadele eden paylaşımcı, girişimci bir sendika olduğumuzu her defasında dile getiriyoruz.

1994 yılından bu yana üye çalışmalarımız devam etmektedir. 2010 yılında üye sayımız 426 iken şu anda üye sayımız 1034 olmuştur. Ekibimizle birlikte her geçen gün üye sayımızı arttırmak için çalışmalarımız devam etmektedir.


Biz BEM- BİR-SEN olarak kurumlarımızda daha iyi bir çalışma ortamı sağlamak ve çalışan arkadaşlarımızın haklarını aramak için varız. Biz, Türkiye’nin yetiştirdiği ender edebiyatçılardan kurucumuz merhum Mehmet Akif İnan hocamızın “güçlünün yanında değil, haklının yanında olun, zalimin yanında değil, mazlumun yanında olun!” sözünü kendimize ilke edindik. Ülkenin kalkınması ve daha ileriye gitmesi için kamu çalışanları olarak üzerimize düşen her türlü vazifeye hazırız” dedi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı ise, Türkiye’nin gündemini meşgul eden konular hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şubesinin çalışmaları sinevizyon eşliğinde katılımcılara izletildi. Oylama sonucu seçimde tek aday olan Necati Kahveci güven tazeledi.

Kongre, BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şube Başkan Necati Kahveci ve yönetimiyle birlikte davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona ererken yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Yönetim Kurulu

Necati Kahveci –Şube Başkanı

Mehmet Gül- Şube Başkan Yrd

Abdurrahman İslamoğlu- Şube Başkan Yrd

Fatih Düşünceli- Şube Başkan Yrd

A.Bahadır Akben

 

Denetim Kurulu

Abdullah Kekil

Musa Şen

Zekeriya Eker

 

Disiplin Kurulu

Mehmet Ağca

Ahmet Özcan

İbrahim Altun

 

Üst Kurul Delegeleri

Necati Kahveci

Ökkeş Demirdöğen

Telat Özdemir

Cengiz Berberoğlu

Yaşar Kaymak

Editör: Haber Merkezi