Kahramanmaraş Ticaret Borsası Salonunda yapılan genel kurul toplantısı sonunda, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu.

Başkan Muzaffer Çaylı, Başkan Vekili Prof. Dr. İsmail Balkan üyeler, Muhammet Şirikci, Dr. Oğuz Paköz, Kadir Tanış, Fatih Pakdil, Bekir Doğan yeni yönetimde görev aldı.

KSÜ Vakfı yönetim kurulu yedek üyeler ise  : Prof.Dr. Ahmet Tutuş, Sait Balık, Ali Osman Uslu, Lütfi Dere, Mustafa Attaroğlu, Erkan Malkan, Hacı Ali Özal olarak oy birliği ile seçildi.

KSÜ Vakfı Denetleme Kuruluna asil üye: Ökkeş Erşan, Hüseyin Bilal, Vakfı Denetleme Kurulu Yedek üyeler ise : İhsan Kurtar, Sermet Çuhadar oy birliği ile seçildi.

Daha önce de KSÜ Vakfı Başkanlığı yapan Muzaffer Çaylı: “ Yaklaşık 15 yıldan beri vakfımızın bir aktif faaliyeti yok, ancak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin öğrencisinin 100 binlere çıkarması, Üniversite, Halk kaynaşmasını sağlamak, Yurt Dışına gidecek öğrencilere burs verme, Fakir öğrencilere gerekli desteği vermek için 1992 yılındakinden daha çok fazla bugün KSÜ Vakfına, KSÜ ihtiyacı var bu sebeple yeniden aday oldum, bize güvenerek oy verdiğiniz ve bizleri başkan seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugünden sonra aktif çalışarak Vakfın üzerindeki tozları atacağız,” dedi.


KSÜ vakfı kadar hiçbir vakfın kapsamlı kurulmadığını altını çizen Başkan Çaylı:” Valimiz, Milletvekilleri, Belediye başkanlarımız, KMTSO Başkanımız, Defterdarımızı, kadar bir çok kurumun müdürü doğal üye olup, kurucu üyelerimizle birlikte aslında en güçlü vakıflardan biriyiz ama uzun yıllar faaliyeti olmaması sebebi ile biraz üzeri küllenen bir vakıf inşallah biz bunu açmak için çalışacağız” diye konuştu. /Haber: Bekir DOĞAN

  

 

Editör: Haber Merkezi