Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının bulunduğu Gazeteci Ali Çelik Sokağı içinde, Bayındır İş Merkezi önünde pişirilen iki kazan aşure, afiyetle yenilirken, Oda Başkanı Arif Şen, idrak ettiğimiz Muharrem ayının kutsiyetine binaen, gelenek haline getirdikleri aşure şenliğini bu yıl da sürdürmekten dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Okunan Kur'an-ı Kerimin ardından, Abdulhamithan Cami Baş İmamı Ömer Faruk Şirikçi tarafından da duası yapıldı, gelenek gereği aşure kazanını önce Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç karıştırırken, sırasıyla AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan,  Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile Oda Başkanı Arif Şen karıştırdı, bunu aşure dağıtımı devam etti.


Oda Başkan Yardımcısı Abdullah Kalın'ın organize ettiği aşure şenliğine ayrıca Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Vergi Dairesi Gurup Başkanvekili Sinan Küçükgöz ve Vergi Dairesi çalışanları ile vergi dairesi müdürleri, serbest muhasebeci mali müşavirler odasına kayıtlı üyeler, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.







Editör: Haber Merkezi