Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Teras tesislerindeki programda konuşan Başkan Mahçiçek, sıhhat ve afiyet üzere nice Ramazanlarda buluşma temennisinde bulundu. 

Onikişubat Belediyesi’nin hizmet noktasında çok önemli adımlar attığını kaydeden Başkan Mahçiçek, “Bunda sizlerin de emeği büyük. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



Mahçiçek, şöyle devam etti:

“Cenabı hak nefes verdi, ömür verdi yine bir araya geldik. Rabbim ömür verdiği müddetçe nice Ramazanlarda ailelerimizle beraber sağlık ve sıhhat üzere tekrar buluşmayı niyaz ediyoruz. Onikişubat Belediyemiz çalışma arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle, hizmet noktasında, özellikle sosyal nitelikte hizmet noktasında cumhuriyet tarihinin en güzel hizmetlerini yaptı. Mübalağa etmiyorum büyük bir destan yazdık. Bu destanda bütün meclis üyesi arkadaşlarımızın gayretleri, çalışmaları oldu. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda daha verimli, daha güzel bir şekilde memleketimize hizmet edeceğiz. Onikişubatı daha yaşanılabilir bir yer haline getireceğiz.” 



Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla son bulan programda, Başkan Mahçiçek, meclis üyeleri ve aileleriyle sohbet etti. 
Editör: Haber Merkezi