Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Üniversite Protokolü ve Kahramanmaraş basınının önde gelen temsilcilerinin katıldığı iftar yemeğinin ardından, KSÜ tanıtım filminin bir buçuk ve üç dakikalık versiyonları basın mensuplarının beğenisine sunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci gösterim öncesi bir konuşma yaparken, KSÜ’nün ilk kez bu ölçüde profesyonel bir tanıtım filminin çekildiğinin altını çizdi. Bu tanıtım filmiyle sadece Üniversitenin değil şehrinde tanıtımına önem verdiklerini vurgulayan Rektör Deveci “Bütün bilimsel ve sosyal faaliyetlerimizde ve çalışmalarımızda olduğu gibi, tanıtım filmimizde de Kahraman Şehrimizle Üniversitemizi buluşturduk. Bu nedenle tanıtım filmimizin üç dakikalık versiyonunun önemli bir kısmını Kahramanmaraş’ımızın güzelliklerine ayırdık” diye konuştu.

Tanıtım filminin 7-10 dakikalık versiyonlarının hazırlıklarının sürdüğünü ifade eden KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci “Değişimin ve Geleceğin Adresi” sloganıyla yola çıkarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini bölgesinde ve Türkiye çapında tercih edilen bir üniversite yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Rektör Deveci tanıtım filmi gösteriminin ardından basın mensuplarının filme ilişkin eleştiri ve önerilerini dinledi ve bundan sonraki çalışmalarında eleştirileri de dikkate alarak, daha iyilerini yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

 

Editör: Haber Merkezi