Bu amaçlarla KASKİ Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca hazırlanan proje kapsamında daha önce yazışmaların yazıcıdan çıktı alınarak ıslak imza ile imzalanmasını müteakip posta ya da kurum çalışanı aracılığı ile ilgili yerlere ulaştırılırken sistemin devreye alınması ile birlikte yazışma, imzalama ve teslimat gibi tüm süreçler elektronik ortamda yapılacak. Bu da zamandan, kağıt, toner gibi sarf malzeme maliyetinden ve iş gücünden tasarruf edilmesini sağlayacak.

Sistemin devreye alınması için kurum çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitimler başladı. KASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve yüklenici firma personelleri tarafından verilen eğitimde sistemin genel özellikleri ve işleyişi personele öğretilecek.

KASKİ Genel Müdürü Mustafa ALTUNOK yaptığı açıklamada: “Genel Müdürlüğümüz olarak yapmış olduğumuz yazışmaların elektronik ortamda yapılması, kâğıt ve toner sarfiyatının  önlenmesi ve işlemler daha hızlı yürütülerek vatandaşlara daha kısa sürede hizmet vermek amacıyla bu sistemi devreye alıyoruz” dedi.  Açıklamasına “Sistemin sade, kullanışlı ve kullanıcı dostu bir uygulama olduğunu söyleyerek, bizim personelimiz ne kadar donanımlı olursa yaptığımız hizmetlerde o derece kaliteli ve geleceğe dönük olur” şeklinde devam eden Genel Müdür Mustafa ALTUNOK, vatandaş ve çalışan odaklı çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.

 

Editör: Haber Merkezi