Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cemal Tanrıverdi’nin Başkanlığını yaptığı meclis toplantısında yoklamanın ardından maddelerin görüşülmesine geçildi. Belediye Meclisi Kasım ayı 2. Oturumunda, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen raporlar görüşülerek kabul edildi.

Komisyon raporlarının görüşülmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, meclis toplantısına katılamayan üyelerin izinli sayılmasının ardından Kasım Ayı 3. birleşiminin 21.11.2014 Cuma günü saat 14.00’de yapılacağını duyurarak oturuma ara verdi.

MECLİS, KASKİ GENEL KURULU İLE DEVAM ETTİ

Büyükşehir Belediyesi Meclis oturumu sonrasında meclis üyeleri KASKİ Genel Kurul sıfatı ile Kasım ayı 2. Oturumuna geçildi.

Bir önceki oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2015 Mali Yılı ve izleyen iki yılın (2016-2017) dönemine ait bütçe tasarısının görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

2015-2019 dönemine ait KASKİ Stratejik Planın görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi.

KASKİ 2015 Mali Yılı Performans Programın görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

KASKİ Genel Kurulunun 3. Oturumu 28 Kasım 2014 Cuma günü tekrar yapılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cemal Tanrıverdi oturuma ara verdi.

Editör: Haber Merkezi