Bünyesinde A, B ve C sınıfından çok sayıda iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi istihdam eden Kahramanmaraş OSGB; firma yetkilileri, çalışanları ve aileleriyle, şirket binasında, iftarda bir araya gelerek, hem güzel vakit geçirdiler hem de sektörle ilgili bilgi alış verişinde bulundular.

İftar yemeği toplantısında kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraş OSGB firma sahibi İş Güv. Uzm. Vahit Emlik, Kahramanmaraş’ta iş sağlığı ve güvenliği alanında en iyi şekilde hizmet eden firma olduklarına vurgu yaparak şunları söyledi:



“İlk kurulduğumuz yıldan bu yana, her gün büyüyen bir firma olarak yolumuza devam ediyoruz. 2012’den bu yana çalışan istihdam eden bütün firmalara zorunlu olan İş sağlığı ve güvenliği hizmetini, en iyi yapan firmalardan biriyiz. Kahramanmaraş OSGB olarak, bizimle çalışan firmalara, 6331 No’luİş Sağlığı ve Güvenliği Yasası çerçevesinde, kadromuzdaki iş güvenliği uzmanları ve işyeri hekimlerimizle en iyi hizmeti vermekteyiz. Bizimle çalışan firmaların memnuniyetini esas alarak çalışıyoruz. Gün geçtikçe firma portföyümüz artmaktadır. Bunda siz çalışanlarımızın emeğinin payı büyüktür. Bu yüzden siz çalışanlarımıza ve iftar programımıza katılan ailelerinize teşekkür ederim. Nice, bu tür güzel toplantılarda buluşmak ümidiyle iyi Ramazanlar dilerim.”

İftar programına katılan firma çalışanları ve aileleri, gecenin sonuna doğru, toplantıdan memnun bir şekilde ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi