İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Ali Çatalbaş’ın yaptığı dua ile taçlanan yemekte konuşan İlçe Başkanı Fatih Dal “Bugün burada Andırın’ımızın cesur insanları ile bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Görülüyor ki kadınlarımızda en az erkeklerimiz kadar cesur. Hepinizi yürekten kutluyorum.” dedi.

Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Soğancı yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek “Kadirli İYİ Parti olarak her geçen gün yeni katılan üyelerle büyüyoruz.” Dedi.

Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç İYİ Parti olarak Kahramanmaraş’ta, Osmaniye’de İl ve İlçelerimizde çığ gibi büyüdüklerini belirttiği konuşmasında “Allah izin verirse bu istikrarlı yürüyüşümüz hep birlikte, el ele omuz omuza devam edecektir.” Diyerek katılım gösterenlere teşekkür etti.

 İlçe Başkanı Fatih Dal’a göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek konuşmasına başlayan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel “Bizler Andırın’a Kahramanmaraş’tan, Serat Başkanım Osmaniye’den, Mehmet Başkanım Kadirli’den sizlerin birçoğu köylerden (Mahalleden) geldi. Aracımızın yakıtını almak için bile artık bütçemizin büyük bir kısmını ayırmak zorundayız.” Konuşmasının devamında Hükümetin ekonomi politikasını eleştiren Çabukel “İktidarın günü zamanı artık dolmuştur. Artık Hükümetin değişmesinden başka çare kalmamıştır. İyilik güneşi şimdi her zamankinden daha sıcak ve memleketin her noktasını ısıtmaya, aydınlatmaya devam ediyor. Az kaldı, Milletimize hak ettiği güçlü, mutlu ve huzurlu Türkiye’yi yaşatacak çözümlerimizle geliyoruz.”dedi.

Konuşmalardan sonra partiye yeni üye olanlara rozetleri İl, İlçe ve Kadın Kolları Başkanları tarafından takılırken toplantıya İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Soğancı, bazı Muhtarlar, İYİ Parti İl, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları katıldılar.

Editör: Haber Merkezi