Dezavantajlı bireyleri ve istihdama yönlendirmek amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Dezavantajlı Vatandaşlarla ve Engelli Dernekleri ile bir araya gelinen bilinçlendirme ve farkındalık  eğitimlerinin sekizinci si  Kahramanmaraş  İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneği’nde yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı otoritesinde Türkiye Belediyeler Birliği önderliğinde devam eden projede Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hedef grup olarak belirlediği ‘Engelliler, Yoksul Vatandaşlar ve Çalışan Çocuklar ile Ailelerine’ yönelik uygulanan çalışmalar anlatılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü ve İSKEP Proje İl Koordinatörü Mehmet Fatih Akşam, Kahramanmaraş İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneği üyelerine İSKEP Projesini anlattı. 
Kahramanmaraş İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneği gerçekleştirilen toplantıya; İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü,  Sosyal Yardımlaşma Vakfı Temsilcisi ile ve Kahramanmaraş İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneği dernek üyeleri katıldı.

İşitme Engellilere Projenin çevirisi İşaret Dili tercümanı Duygu Taşdemir yaptı.

Editör: Haber Merkezi