Efa Bilişim Yazılım’ ın geleneksel hale gelen iftar yemeğinde, Kahramanmaraş Şube çalışanları, hizmet vermiş oldukları firmaların yöneticileri ve İş ortakları bir araya geldi.

Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek ve bu maneviyat ikliminde katkıda bulunmak adına, Şube çalışanları, hizmet vermiş oldukları yüz bir firmanın yöneticileri ve İş ortaklarıyla İftar yemeğinde buluştu. Kahramanmaraş Kervanhan ’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Efa Bilişim Yazılım ailesi ve İş ortakları, EFA Bilişimin kuruluşunun onuncu yılını Ramazan Ayında tertip edilen iftar yemeğinde taçlandırıldı.



Moral ve motivasyonun yüksek olduğu iftar yemeğinde çalışanlarıyla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduklarını dile getiren, Efa Bilişim Yazılım Firması Şirket Müdürü, Erkan ARIKAN; “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu sene sekizincisini düzenlediğimiz iftar programında, Şube çalışanlarımız, hizmet vermiş olduğumuz yüz bir firmanın yöneticileri ve İş ortaklarımızla bir araya geldik. Bu günün ayrı bir önemi de onuncu yılımıza girmiş olmamızdır dedi.

TERÖR BELASI BİTSİN, ÜLKEMİZ SELAMETE ULAŞSIN
Ramazan ayına ilişkin yaptığı açıklamada ise “tüm hizmet ulaştırdığımız firmadaki dostlarımızla bir araya gelmekten ve manevi iklimi birlikte solumaktan oldukça mutluyuz” diyen ARIKAN; ”Ramazan ayı on iki ayın içerisinde en anlam yüklü olan aydır. İftar ise Ramazan ayının belki en anlamlı saatidir. Fakat kalbimiz paramparça, gönlümüz buruk, bu yılda değişen bir şey yok, İslam âlemindeki zülüm ve baskılar, sıkıntılar katlanarak artıyor. Suriye halkının özgürlük arayışları son dört yıldır en kanlı bir şekilde bastırılmaya çalışılıyor. Üç yüz bin kişi katlediliyor, milyonlarca kişi ülkelerini terk etmek zorunda kalıyor; Sınır komşumuz üzerinde hesabı olan ülkeler hesaplarını görüyor. İslam âleminde maalesef kan ve gözyaşı dinmiyor. Her gün yetim kalan çocuklarımızın sayısı artıyor. Öldürülen insanlık, şehit edilen insanlar, anneler ve nineler, evsiz bırakılan insanlar. Türkiye’ ye yerleşmiş olan bugün sayıları bildiğimiz kadarıyla 2 buçuk milyonu bulan göçmenler. Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da, Filistin’de ve özelikle son günlerde Güney Doğu Anadolu’da yaşanan terör olayları



Buradan bu vesileyle bütün Dünyadaki zulmün bitmesini Güney Doğu Anadolu’da yaşanan terör belasının bitmesini, ülkemizin selamete ulaşmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz" şeklinde konuştu.

101 FİRMA KATILDI
Hizmet verdiği 101 firma yöneticilerini iftar yemeğinde Buluşturan EFA Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Arıkan, EFA Bilişimin kuruluşunun onuncu yılını Ramazan Ayı’nda tertip edilen iftar yemeğinde taçlandırdığını belirtti. Arıkan, Kahramanmaraş başta olmak üzere bölgedeki üretim yapan firmalara verdiği hizmetin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Bu iftar yemeğini bu yılda devem ettirdiğini ve önümüzdeki yıllarda ’da sürdüreceğini dile getirdi,

Editör: Haber Merkezi