Kahramanmaraş Piazza Avm'de bulunan Hayal Kahvesi'ni gezen heyet Kahramanmaraş'a artı bir değer olan Hayal Kahvesi'ni çok beğendiklerini söylediler.

Ziyaretle ilgili konuşan Azerbaycan Milletvekili Prof.Dr. Jale ALİYEVA: "Türkiye bizim 2.Vatanımız. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesini gezdik. Fakat Kahramanmaraş'ın ayrı bir misafirperverliği ve güzelliği var. Bugün ise bizi misafir eden Hayal Kahvesi Kahramanmaraş sahibi Ahmet BELLİ beyefendiye çok teşekkür ederim. Ayrıca gençlerimizin kurduğu ve ülkelerimiz arasında köprü rolünü oynayan Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğimize desteklerinden dolayı da Ahmet beye minnetdarız " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayal Kahvesi Kahramanmaraş sahibi Ahmet BELLİ ise: "Bizleri kırmayarak davetimizi kabul eden değerli milletvekilimiz başta olmakla, birbirinden değerli heyetimize teşekkür ederiz" dedi

Sonda Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe NESİBOVA tarafından Ahmet Belli'ye üzerinde Azerbaycan İkiz Kuleleri motivli el işlemeli tablo hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi