Geçtiğimiz günlerde Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci ile birlikte sohbet etme fırsatı bulduğumuz Ecz. Hamit Bülent Eken’le hedeflerini konuştuk.

2011 Genel Seçimlerinde Ak Parti Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili adayı olan Hamit Bülent Eken, seçilemese de ilçesindeki oy potansiyelini büyük ölçüde artırmıştı. Seçimin ardından da siyasetten hiç kopmadı.

Siyasi kimliğinin yanı sıra ilçede yatırımları bulunan sevilen işadamı Hamit Bülent Eken, sadece Afşin’de değil bölgesindeki bütün ilçelerde sevilen sayılan biri.

Sevenlerinin bu dönem kendisini mecliste görmek istediği Eken; ”Elbette bende TBMM’de memleketime hizmet etmek istiyorum. Afşinliyim fakat aday gösterilipte seçilirsem sadece Afşin değil elbette tüm Kahramanmaraş’a hizmet eden milletvekili olacağım. Yani ben Kahramanmaraş’ın tamamına talibim.

Milletvekilliğin de şehir bütün olarak ele alınır.

Ayrıca halkımızla bağımız siyasetten kaynaklanmıyor, her zaman iç iç içeydik. O yüzden hemşehrilerimle gönül bağımız kuvvetli” dedi.


Siyasetin uzun soluklu bir yarış olduğunu hatırlatan Eken; “Biz zaten memleketimiz için her zaman çalışıyoruz, nasip olur milletvekili olursam, memleketime daha çok hizmet etme imkânı bulacağım. Zaten siyaset geçim kapısı değil, hizmet aracıdır” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi