Merkez metropol ilçe Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları Beşenli'de kurulan iftar sofrasıyla devam etti. Baydemirli mahallesinin ardından ilçenin en uzak mahallesi olan Beşenli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Okay, iftar sonrasında açıklamalarda bulundu.



Şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de iftar programları organize etmeyi sürdüreceklerini kaydeden Başkan Okay, kırsal mahallelerin her türlü hizmetten faydalandığının altını çizdi. Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü:



"Bugün de ilçemizin en uzak mahallelerinden olan Beşenli mahallemizde iftar soframızı kurduk. Şehir merkezinde olduğu gibi burada da vatandaşlarımızla Ramazan'ın bereketini paylaştık. Biz hizmette uzakları yakın edeceğimizi her fırsatta söylemiştik. Şehir merkezinde olduğu gibi tüm bölgelerimize eşit hizmet dağıtıyoruz. Bugün bu bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca bu gibi etkinliklerimiz her gün farklı bir bölgemizde yapmayı sürdüreceğiz." 


Editör: Haber Merkezi