Okay, Başkan Yardımcıları Sebük Tekin Alparslan, Mehmet Akif Kahveci, Fen işleri Müdür Ali Üzüm ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Akkurt, teknik ekibiyle birlikte ilçedeki şantiyeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Okay, çalışmalarla ilgili bilgiler aktararak şunları kaydetti: “Şu an da ekiplerimiz 14 bölgede çalışma yapıyor. Biz de bu çalışma yapılan mahallelerimizi hafta sonu olması nedeniyle değerlendirme amacıyla yerinde inceliyoruz. Asfalt ve kilit parke ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bu çalışmalar, bölgemizin değişimini dönüşümünü sağlayacak aynı zamanda vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak.”

Erkenez Mahallesinde de inceleme yapan Başkan Okay, bu hafta mahallede çalışmaların biteceğini ifade ederek, Erkenez Mahallesinin de sorunsuz mahalleler arasına gireceğini söyledi.

Şu ana kadar yaklaşık 250.000 metre kare civarında kilit parke döşendiği bilgisini veren Başkan Okay:  “Asfalt plentimiz kuruluşumuzdan 2 ay sonra faaliyete geçti. 100.000 metre kare asfaltı döşemiş bulunuyoruz. Hava sıcaklığı 10 derecenin altına düşmediği sürece kış aylarında dahi asfalt dökecek kapasitemiz ve potansiyelimiz var. Hedefimiz önümüz de ki bir yıl içerisinde tüm bölgelerimizde alt yapı kilit parke ve asfalt çalışmamalarını % 100 tamamlayacağız” diye konuştu.  







Editör: Haber Merkezi