Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay ise 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında öğretmenlik mesleğinin önemine değinen Okay şöyle dedi:

''Cehaletle savaşta ön cephede yer alan değerli öğretmenlerimizin azim ve fedakârlıkları memleketimizin bir bütün olarak gelişiminde etkili olmuştur. Bu büyük aydınlanma mücadelesinin başkahramanı olan öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Şehrimizin dört bir yanında aynı özveri ve gayretle çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasına vesile olmaktadırlar. İyileştirilmesi elzem mekânlarda iyileştirilmeye muhtaç özlük ihtiyaçlarıyla hizmet etmektedirler.

Belediyemiz sahip olduğu imkânlar ölçüsünde eğitim öğretim hizmetlerine destek olmaya çalışmaktadır. Bölgemizde bulunan okullarımızın öğrenci ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak standartlara ulaşması adına çeşitli çalışmalar yürütmekteyiz.

Dulkadiroğlu’nun imarı içerisinde okullarımızın imarını öncelikli sayıyoruz. Gelişen, modern Dulkadiroğlu varlığının ana faktörü eğitimli gençlerdir. Biz şehirleşmenin gereklerini yerine getirirken öğretmenlerimizin de sosyokültürel yapımızı imar ettiğine şahit olmaktayız. Bu nedenle geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizi bir kez daha saygıyla selamlıyorum.  

 İlçemizin kaderini yazacak saygın ellere hürmetle, kendilerine birer hatıra kalem armağan ediyoruz.''  

 

Editör: Haber Merkezi