18 Ağustos 2015 tarihinde saat 10:00 da sırasıyla, DOĞAKA Yatırım Destek Koordinatörü Ertuğrul Kazancı, Kahramanmaraş B.Ş BLD. BŞK. Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş Valisi Sayın Mustafa Hakan Güvençer yaptıkları konuşmalarla proğramın açılışı gerçekleştirildi. 

Panelde İlk Sunuma Kahramanmaraş'ta su sporları potansiyeli ve Kılavuzlu Su Sporları Merkezi tanıtımı başlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kılavuzlu Su Sporları Merkezinin Kuruluş aşamaları görsel olarak izleyicilerin dikkatine sunuldu. 

Panelin İkinci sunumu ise Kahramanmaş' ta Kayak Potansiyeli ve Yedi Kuyular Kayak başlıkları ile K.Maraş B.Ş.B Fen İşleri Dairesi Etüd Proje Müdürü Mustafa Aksel Abacıoğlu tarafından Projesi Tamamlanan Yedi Kuyular Kayak Merkezi Hakkında Bilgiler verilerek yapılan çalışmaların geldiği nokta anlatıldı. 

Panele 10:55 - 11:15 saatlerinde verilen aranın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'nın
Moderatörlüğünde MAHAVK Başkanı Mahmut Hopur ve Uçarı Sportif Havacılık Muharrem  Kılıç Yamaç Paraşütü hakkında tanıtım yapılarak ilimizde yapılan Yamaç Paraşütü faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

İkinci oturumda İse DOĞAKA K.Maraş Yatırım Des. Koordinatörü Ertuğrul Kazancı Moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Panelde KADAK Başkanı Sait Kılıçsallayan ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu. Üyesi Ömer Faruk Gülşen İlimizde yapılan Dağcılık Faaliyetleri ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgiler sundular.

Sunumlar ve tanıtımların ardından Kılavuzlu Su Sporları Merkezinde Sportif Gösteriler yapıldı. Kano, Kürek, Yüzme Maratonu Dağ bisikleti Yarışmaları yapılarak derece yapan sporculara madalyalar verilirken, Dağ Bisikleti Milli Sporcumuz Veysel Gülmez' e başarılarından dolayı profesyonel yol bisikleti hediye edildi. Ayrıca Kılavuzlu Su Sporları Merkezinde bulunan Yüzer Platform üzerinde misafirlere ikramlarda bulunuldu. 

Editör: Haber Merkezi